Tinin BLOG: Naredila sem prvi korak!

In tako je prišel prvi junij. Čeprav zunaj temperature niso bile nič kaj poletne, je v meni kar vrelo. Zakaj? Prejšnji večer smo s prijatelji proslavili zagovor diplome. Juhej, končno sem zaključila še eno pomembno poglavje v življenju. Sedaj bom ponosno povedala, da sem profesorica slovenskega jezika, čeprav brezposelna in z nekaj kilogrami preveč. Priznam, bilo mi je vroče, srce mi je razbijalo, razmišljala sem o številkah, ki jih bo pokazala tehtnica … Pa o tem, kako bom pojasnila, zakaj se ne držim zdrave prehrane in se nažiram pozno zvečer, zakaj je moj trebuh ves povešen, stegna polna celulita, kondicija na psu, indeks telesne mase pa predstavljajo vrtoglavo visoke številke.

Oh, to hujšanje! Vdih, izdih, akcija!

img_2016-10-24_13-10-03blog_3-tina

Terapevtka Barbara me je povabila v pisarno. Predstavila mi je, kako deluje Linea Snella, programe, ki jih ponujajo, precej časa pa sva namenili tudi zdravi prehrani. No, jaz sem rekla, da je bila to do sedaj le prehrana, zdrava pa nikakor ne. Prav prijetno sva kramljali ob dobri nesladkani kavi, nato pa je sledil šok, saj sva morali narediti še analizo telesa.

Uf, tehtnica se je, preden je pokazala točne rezultate, kar nekajkrat obrnila okoli. Priznam, da sem mižala, saj me je bilo sram. In ker teža, številke so pokazale dobrih 97 kilogramov, ni bila dovolj dober razlog za slabo vest in še slabše počutje, je Barbara vzela v roke tudi meter in mi izmerila obseg rok, prsnega koša, trebuha, bokov, stegen, kolen in meč. Rezultati seveda niso bili prav nič blizu manekenski postavi, normalna teža, ki naj bi bila priporočljiva glede na indeks telesne mase, pa se je zdela nedosegljiva, saj sem imela vsaj 20 kilogramov preveč. Adijo pamet! Čeprav sem bila besna, razočarana, na robu joka in bi se najraje vdrla v zemljo, sem vedela, da to lahko pomeni nov začetek, zato sem sprejela izziv.

Shujšala bom in vsem, ki dvomijo vame (pa takšnih ni bilo malo), dokazala, da zmorem!

Mogoče sem na brezplačni posvet prišla nekaj let prepozno, sem pa vsekakor vesela, da sem zbrala toliko poguma in se sploh odločila začeti.

V popolni (mogoče bojni opremi, saj sem se borila z odvečnimi kilogrami?) športni opremi, zadihana kot parna lokomotiva in rdeča kot kuhan rak sem v petek, 3. junija, začela pisati novo poglavje v svojem življenju.

Vas zanima, kakšne vaje so mi določile terapevtke? Ja? Potem pa nikar ne zamudite naslednje objave!

 

Tinin BLOG: Kakšen pa je tvoj izgovor?
#1poglavje

 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA