Ste pripravljeni na poletje?! Izgubite lahko še do 2 konfekciji! Ujemite "POPOLN BIKINI ZADETEK" - vitko linijo s kar 75% popustom! Zadnji paketi!

Je vaša linija skladna?

Za skladno linijo in privlačen izgled ni dovolj, da izgubimo le nekaj odvečnih kilogramov. Tudi če smo vitki, pa je naše tkivo mehko in upadlo, imamo slab tonus kože in pod ohlapnimi oblačili skrivamo celulit, naše telo ne deluje skladno, počutje pa je navadno daleč od optimalnega.

ravnotežje

NE ZGOLJ ODPRAVA ODVEČNIH KILOGRAMOV, TEMVEČ OBLIKOVANJE TELESA

Ko nam ne uspe več zapreti zadrge na hlačah ali krilu, ne pomeni samo, da smo pridobili nekaj kilogramov, ampak predvsem, da so se nakopičile maščobe in da imamo zato na določenih delih telesa večji obseg. Uspeh hitrih diet je ponavadi zgolj izguba kilogramov na račun izgube vode in mišic, kar vodi k uveli, neelastični koži in izgubljenemu mišičnemu tonusu, medtem ko se pravega problema – izgubljanja odvečne maščobe na točno določenih delih telesa – sploh ne lotimo. Estetski videz našega telesa se poslabša, ker postane tkivo uvelo in brez prave oblike.
Ker si programi Linea Snella za cilj postavljajo ne zgolj izgubo kilogramov, temveč tudi odpravo maščobnih oblog, izgubo centimetrov in obsega na kritičnih mestih, odpravo celulita, učvrstitev tkiva in izboljšanje tonusa, govorimo o oblikovanju telesa in ne zgolj o hujšanju.

S KOMBINACIJO PRAVILNE TEMPERATURE, INFRARDEČIH ŽARKOV IN CILJNE VADBE DO USPEHA

Med vadbo v Thermoslim-u se, pri konstantni temperaturi 37°C, ki spodbuja delovanje encimov, zadolženih za pretvorbo maščobe v energijo, lahko izvaja več kot 200 vaj, kar pomeni, da lahko aktiviramo katerokoli mišico, s tem pa zelo ciljno odpravljamo maščobo v tistih predelih, ki so vezani na to mišico. To pripelje do vidnega zmanjšanja obsega, izboljšanega tonusa, bolj elastične kože in boljšega metabolizma.

tt

BREZPLAČEN POSVET IN PISNO JAMSTVO ZA USPEH

Prvi in ključni korak do skladne postave in dobrega počutja je brezplačen posvet, ki je popolnoma neobvezujoč, zaradi visoke učinkovitosti programov pa dajemo tudi pisno jamstvo za uspeh. Zgovoren je tudi podatek, da je v letu 2013 ob zaključenem programu kar 98,9 odstotkov vseh rednih obiskovalk ne samo doseglo, temveč tudi preseglo zastavljene cilje!

Pokličite nas na številko 080 15 88 ali izpolnite spletni obrazec.

ZIMSKO SPANJE LETOS NE PRIDE V POŠTEV!

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2019 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA