Ste pripravljeni na poletje?! Izgubite lahko še do 2 konfekciji! Ujemite "POPOLN BIKINI ZADETEK" - vitko linijo s kar 75% popustom! Zadnji paketi!

Opravite poglobljeno analizo sestave svojega telesa

V centrih Linea Snella (v Ljubljani, na Vrhniki, v Celju, Šenčurju pri Kranju, Novem mestu, Kopru, Mariboru, Novi Gorici in v Slovenj Gradcu) vas vabimo, da opravite poglobljeno analizo sestave svojega telesa. Z impedančno analizo vam bomo pomagali ugotoviti:

  • kolikšna je vaša prekomerna telesna teža,
  • na katerih delih vašega telesa se pojavljajo odvečne maščobe,
  • v kolikšnem času lahko odpravite prekomerno težo,
  • kako ustrezne so vaše prehranjevalne navade,
  • kolikšna je vaša idealna teža

S celovito bioelektrično impedančno analizo lahko odkrijete optimalno strategijo za dosego idealne linije in odličnega počutja.

Za več informacij ali naročilo na IMPEDANČNO ANALIZO izpolnite spletni obrazec ali pokličite na brezplačno številko 080 15 88.

impedančna analiza

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2019 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA