Poleti do rezultata še HITREJE in po POLOVIČNI CENI! Rezervirajte svoj brezplačen posvet v enem od 10ih centrov po Sloveniji.

Slovenj Gradec

GA-MA STELA d.o.o. Glavni trg 51 M: 040 987 034 slovenj.gradec@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Slovenj Gradec:

Božena Gams
Vodja centra

Delo z ljudmi, sploh v povezavi s športom in zdravim načinom življenja, je Boženi pisano na kožo. Svoje delo vodje centra Linea Snella Slovenj Gradec zato naravnost obožuje. Pravi, da med obiskovalkami na začetku mogoče vzbuja malo več »strahu«, ker je glede vadbe in prehrane res za kanček bolj »stroga« kot ostale terapevtke. Skupaj pa hitro spoznajo, da je Linea Snella prava mala ženska oaza, kjer izguba kilogramov in centimetrov ni muka. Tu obiskovalke namreč postavijo sebe, svoje zdravje, dobro počutje in lepoto na prvo mesto ter brez prevelikega odrekanja dosegajo navdihujoče rezultate.

Maruša Aberšek
Terapevtka

Čeprav z obiskovalkami v Linea Snelli dosegamo izjemne rezultate, se kot Snelly terapevtka zavedam, da hujšanje in oblikovanje telesa ni vedno enostavno. Vsi ljudje v določenih trenutkih potrebujemo spodbudo. Pa naj bo to pogovor, nasmeh ali prijazna beseda. V Linea Snelli se trudimo prav to… In zato s skupnimi močmi dosegamo maksimalno zadovoljstvo naših obiskovalk. Za zdrav način življenja si velja zapomniti, da ni pomembna zgolj zdrava prehrana in fizična aktivnost, ampak predvsem naša notranja harmonija.

Saša Pokrižnik
Terapevtka

Saša je po izobrazbi profesorica športne vzgoje, ki svoje poslanstvo udejanja kot Snelly terapevtka. Verjame namreč, da hiter tempo življenja zahteva od človeka, ki želi vzdrževati svojo kondicijo, se pravilno prehranjevati in oblikovati svoje telo, veliko znanja. Zato vsak potrebuje svojo oazo, kjer se lahko sprosti, napolni moči ter poskrbi zase. S svojim znanjem, izkušnjami, komunikativnostjo in pozitivno energijo poskuša pri vsaki obiskovalki vzpodbuditi osebnostno rast in dvigniti njihovo samozavest. Rezultati, ki jih skupaj dosegajo, jo vedno znova navdušujejo in potrjujejo njeno prepričanje, da v Linea Snelli resnično spreminja življenja obiskovalk. Cilj vsake posameznice je tudi njen cilj, ki jih dosega na poseben »Snelly« način.

Tudi v Slovenj Gradcu bomo poskrbeli za vašo lepoto, zdravje ter seveda dobro počutje. Ne glede na to, ali želite izgubiti le kakšen odvečen kilogramček ali pa je vaš cilj temeljito preoblikovanje telesa, vam bo to – z našo pomočjo, zajamčeno uspelo. Še več: vidne rezultate boste s pomočjo naših številnih terapij (Thermoslim, Bodywarm, kavitacija, vibracijska vadba, pressoterapija, radioferkvenca, body wrapping in termo blazina) dosegli brez stradanja ali ekstremnih telesnih naporov. Naš center se nahaja na Glavnem trgu 51, ekipo pa sestavljajo 3 izkušene terapevtke, ki bodo poskrbele, da boste celostno preobllikovali svoje telo. Vabimo vas, da nas obiščete na brezplačnem posvetu ter se nato odločite za program, ki vam bo individualno prilagojen.

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA