Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Vibracijska vadba

Hitro in učinkovito preoblikujte in učvrstite celotno telo!

Vibracijska vadba je kombinacija telesne vadbe in vibracij, ki se uporablja pri zdravljenju in preprečevanju številnih obolenj in težav, izjemno učinkovita pa je tudi pri hujšanju, izboljšanju tonusa telesa in odpravi celulita.

Poteka na vrhunski napravi Powertrainer – neke vrste vibrajoči plošči, na kateri izvajamo različne vaje za hujšanje. Mišice se s krčenjem aktivno odzivajo na mehansko stimulacijo, ki jo povzročajo vibracije. Ob tem telo sprosti hormone, ki zmanjšajo maščobni delež in izboljšajo splošno počutje (sprošča se namreč tudi hormon serotonin), masaža pa blagodejno deluje tudi na najtrdovratnejši celulit. Med vibracijsko vadbo se tako aktivirajo skoraj vsa (95 do 97 %) mišična vlakna mišične skupine, ki jo krepimo.

Ta revolucionaren način vadbe omogoča progresivno hujšanje, saj prihrani tudi do 85% potrebnega časa in napora v primerjavi s klasično vadbo. Omogoča učinkovito stimulacijo skeleta, mišic, žilnega sistema, živčnega sistema in ostalih celic organizma tako, da sta pospešena tudi njihov razvoj in obnova.

Dokazano je, da osebe, ki trikrat tedensko izvajajo 10 minut vibracijske vadbe, izgubljajo znatno več maščobe kot tiste, ki z aerobnimi aktivnostmi vadijo trikrat tedensko po 60 minut.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA