Ujemite izjemno priložnost - kar 50% popust na najcelovitejši program oblikovanja telesa na tržišču! Poleti do rezultata še HITREJE in po POLOVIČNI CENI! Rezervirajte svoj brezplačen posvet v enem od 9ih centrov po Sloveniji.

Izjemna priložnost – do vitke linije po polovični ceni! Rezervirajte enega od zadnjih paketov!

Zunaj je vroče in možnosti za urbane športne aktivnosti so omejene. A ravno v teh dneh lahko svoje pisno zajamčene rezultate dosežete bistveno hitreje in kar POL CENEJE!

Ujemite najugodnejšo pot do celostne preobrazbe! Zagotovite si svoj termin BREZPLAČNEGA POSVETA še danes.
 • Želite shujšati, preoblikovati svoje telo in celostno  izboljšati kakovost svojega življenja? 
 • Želito te doseči brez stradanja in mučnih telesnih naporov?
 • Želite odpraviti tudi odvečne kilograme, ki so se vam nabrali na dopustu?

Za vas imamo pisno zajamčeno rešitev! V Linea Snelli je svojo formo in kakovost življenja izboljšalo že več 10.000 Slovenk.
Od želenih ciljev vas vodi le ODLOČITEV za spremembo! Zagotovite si sproščeno bivanje v svojem telesu – brez težkih občutij, nepotrebne samokritike ter skrivanja in potenja pod jopicami, dolgimi hlačami in preširokimi majicami. Podarite si samozavest in svobodo!

Odločitev, kako se boste počutili v svojem telesu, je le vaša.

Vas zanima, kako lahko najhitreje dosežete postavo in formo, ki si ju želite?

 • Preprosto in 100% zajamčeno! V vročih dneh pa tudi bistveno HITREJE…
 • Prijavite se na BREZPLAČEN POSVET… v svojem najbližjem centru,
 • Le najhitrejših 75 prijavljenih (med 1. in najkasneje 31. avgustom 2022) čaka tudi kar 50% POPUST na prve tri mesece najcelovitejšega, intenzivnega programa Snelly Star ali programa Snelly Lifestyle
 • V centrih Linea Snella, ki jih najdete v 9-ih krajih po Sloveniji, svoje telo preoblikujete 3 do 4-  krat hitreje. Poleti pa je proces, zaradi visokih zunanjih temperatur, ki odlično dopolnjujejo metodo Linea Snella, še bistveno HITREJŠI
 • Sočasno z izgubo odvečnih kilogramov – z najsodobnejšimi tehnologijami, odpravite tudi celulit in trdovratne maščobne obloge ter poskrbite za odličen mišični tonus in formo…
 • Dogovorjene rezultate dosežete BREZ TVEGANJA, saj prejmete tudi 100% pisno jamstvo!
 • Ob vpisu v program prejmete tudi dostop do spletne aplikacije Linea Snella, ki vam še dodatno olajša pot do zastavljenih ciljev!

Pomahajte v slovo odvečnim kilogramom in centimetrom! Zaživite svobodno, kot najboljša verzija sebe.
V 26-ih letih delovanja smo pomagali že več 10.000 Slovenkam.

Rezervirajte svoj brezplačen posvet

Dosežite svojo idealno linijo – bistveno hitreje in kar 50% ugodneje! 

Ste vedeli, da se telo najbolje odziva na vadbo ravno poleti? Pozimi bi za enake rezultate porabili povprečno kar dvakrat več časa. Le sedaj lahko zastavljene rezultate dosežete v polovičnem času in kar 50 % UGODNEJE! 

Več informacij pridobite na BREZPLAČNEM POSVETU v svojem izbranem centru Linea Snella. Pohitite in se naročite še danes! Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega programa oblikovanja telesa.

Skupaj bomo poskrbeli za poletje po VAŠI MERI!

Brezplačen posvet

Čas je za ZADOVOLJSTVO v lastnem telesu!

Stroge diete in ekstremni telesni napori niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa?! V LInea Snelli zagovarjamo skladno in FIT žensko postavo! Naročite se na brezplačen posvet, določite si svoj cilj, izberite ustrezen Linea Snella paket preoblikovanja telesa, mi pa vas bomo pripeljali do želenega, pisno zajamčenega rezultata!

Do VITKE LINIJE in odličnega počutja vas vodi le 1 ODLOČITEV! Sprejmite jo in…

 • odpravite odvečne kilograme,
 • odpravite celulit,
 • zmanjšate telesni obseg
 • in zboljšate svoje zdravje in počutje

Od odvečnih kilogramov in centimetrov pa se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub! V Linea Snelli svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način! Pomagali smo že več 10.000 Slovenkam. Uspelo bo tudi VAM!

Brezplačen posvet

ls-1
ls-20
ls-7
ls-10

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4 ih tednih (10 ih obiskih), kar sovpada s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije in vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše učinkovito vzdrževanje ciljne telesne teže. Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve do tri ure tedensko. V tem času opravite:

 • individualno prilagojeno vadbo z visoko energijsko porabo,
 • se sprostite v savni, 
 • nahranite kožo 
 • ter se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete moč za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Izpolnite obrazec za BREZPLAČEN POSVET.

Prisrčno vabljeni!

Vaša Linea Snella

p.s. V Sloveniji nam trenutno zaupa več kot 1600 obiskovalk. V 24-ih letih delovanja smo pomagali že več 10.000 damam. Najdete nas na 9-ih lokacijah po Sloveniji!

p.s.s. Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega programa oblikovanja telesa.

In še dokaz, da so uresničljivi prav vsi cilji… nekaj izmed mnogih Linea Snella obiskovalk, ki so že pogumno stopile na pot do svojih ciljev in ZMAGALE! Pridružite se jim tudi VI! 

Preverite ZGODBE O USPEHU.

36 let delovanja na mednarodnih trgih, že 26 let z vami v Sloveniji!

Linea Snella je  že tisoče zadovoljnim obiskovalkam po svetu pomagala uspešno preoblikovati svojo postavo, doseči želeno formo ter celostno izboljšati kvaliteto življenja. Metoda Linea Snella® namreč velja za eno najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod oblikovanja ženskega telesa na svetu. V Linea Snelli vas do vitke in skladne ženske linije pripeljemo hitro, zanesljivo in bistveno lažje. Predvsem pa upoštevajoč znanstvena spoznanja, vaše individualne potrebe ter tudi popolnoma zajamčeno

Vabljeni na BREZPLAČEN POSVET.

Spremljajte nas na Facebook strani in Instagram strani Linea Snella Slovenija.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
X

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec..
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA