Zadenite “Božička” – preoblikovanje telesa s kar 75% popustom! Zadnji dnevi!

Ste že slišali? Centre LINEA SNELLA, ki jih najdete na 10-ih lokacijah po Sloveniji, je že obiskal BOŽIČEK! Za vas je prinesel 25 PRAZNIČNIH PAKETOV z izjemnimi prazničnimi popusti!

Med 25. decembrom in 10. januarjem 2020, oz. do razprodaje prazničnih paketov, si lahko izpolnite največje ŽELJE ter celostno in trajno poskrbite za svoje telo, zdravje in počutje. To bo najboljša popotnica za leto 2020! Le sedaj lahko pridobite svoj Snelly Starnajcelovitejši program oblikovanja ženskega telesa na tržišču, ali Lifestyle program preoblikovanja telesa s popustom do kar 75%!

Kako? Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella, s prijazno in strokovno Snelly terpevtko določite svoj program preoblikovanja telesa in, še pred nakupom, zavrtite praznično “KOLO SREČE”! Tako zanesljivo pridobite od 25 do kar 50 % POPUSTA!

Še več… v kolikor se bo “KOLO SREČE” ustavilo na polju “BOŽIČEK”, boste svoj izbrani, najcelovitejši program oblikovanja telesa na tržišču, prejeli kar 75% ugodneje! Tako bo vaša pot do vitke linije ugodna in 100%pisno ZAJAMČENA!

Pohitite in se še danes prijavite na BREZPLAČEN POSVET. Izgubili boste le odvečne kilograme, slabo voljo in nezdrave navade! 🙂

Zadnji paketi! Rezervirajte svoj brezplačen posvet!

* Vsaka posameznica lahko zavrti “Kolo sreče” le enkrat. Razporeditev popustov na “Kolesu sreče” je enaka v vseh centrih Linea Snella v Sloveniji. Več informacij pridobite v svojem izbranem centru Linea Snella.

Razporeditev popustov na kolesu sreče

Rezervirajte še danes BREZPLAČEN POSVET, izberite svoj Linea Snella program, zavrtite “KOLO SREČE” in si zagotovite enega od 35-ih PRAZNIČNIH paketov Snelly programov!

Brezplačen posvet

Izberite edini program oblikovanja telesa, ki vam nudi 100% pisno garancijo uspeha. Najcelovitejši, Snelly Star program pa že 16 let obiskuje tudi slovenska diva, Helena Blagne. Njene izkušnje in zgodbe drugih obiskovalk najdete TUKAJ.

Novo leto je čas za ZADOVOLJSTVO v lastnem telesu!

Stroge diete in ekstremni telesni napori niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa?! V Linea Snelli zagovarjamo skladno in FIT žensko postavo! Naročite se na brezplačen posvet, določite si svoj cilj, izberite ustrezen Linea Snella paket preoblikovanja telesa, mi pa vas bomo pripeljali do želenega, pisno zajamčenega rezultata!

Do VITKE LINIJE in odličnega počutja vas vodi le 1 ODLOČITEV! Sprejmite jo in…

  • odpravite odvečne kilograme,
  • odpravite celulit,
  • zmanjšate telesni obseg
  • in zboljšate svoje zdravje in počutje

Od odvečnih kilogramov in centimetrov pa se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub! V Linea Snelli svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način!

Brezplačen posvet

ls-1
ls-20
ls-7
ls-10

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4 ih tednih (10 ih obiskih), kar sovpada s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije in vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše učinkovito vzdrževanje ciljne telesne teže.Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve do tri ure tedensko. V tem času opravite:

  • individualno prilagojeno vadbo z visoko energijsko porabo,
  • se sprostite v savni, 
  • nahranite kožo 
  • ter se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete moč za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Izpolnite obrazec za BREZPLAČEN POSVET.

Prisrčno vabljeni!

Vaša Linea Snella

p.s. V Sloveniji nam trenutno zaupa več kot 1600 obiskovalk. Pomagali pa smo že več 10.000 Slovenkam. Najdete nas na 10ih lokacijah po Sloveniji!

p.s.s. Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega programa oblikovanja telesa.

In še dokaz, da so uresničljivi prav vsi cilji… nekaj izmed mnogih Linea Snella obiskovalk, ki so že pogumno stopile na pot do svojih ciljev in ZMAGALE! Pridružite se jim tudi VI! 

Preverite ZGODBE O USPEHU

36 let delovanja na mednarodnem trgu, že 23 let z vami v Sloveniji!

Linea Snella je  že tisoče zadovoljnim obiskovalkam po svetu pomagala uspešno preoblikovati svojo postavo, doseči želeno formo ter celostno izboljšati kvaliteto življenja. Metoda Linea Snella® namreč velja za eno najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod oblikovanja ženskega telesa na svetu. V Linea Snelli vas do vitke in skladne ženske linije pripeljemo hitro, zanesljivo in bistveno lažje. Predvsem pa upoštevajoč znanstvena spoznanja, vaše individualne potrebe ter tudi popolnoma zajamčeno

Vabljeni na BREZPLAČEN POSVET.

Spremljajte nas na Facebook strani Linea Snella Slovenija!

Brezplačen posvet

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

X

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec..
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA