Odvečen obseg = vaš popust! Vstopnih 25% pa vam PODARIMO!

Podarite si PREOBRAZBO! Najlepše darilo SEBI.

Le med 1. in 15. novembrom 2019, do razprodaje 25 paketov, si lahko zagotovite najcelovitejše, naravno preoblikovaje telesa na trgu, s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov – od 25% do 45% ugodneje!

Vaš popust določi seštevek dogovorjene izgube vaših centimetrov* in je določen individualno, glede na vaše dejanske potrebe. Prvih 25% POPUSTA pa vam v vsakem primeru podarimo mi! Najdete nas na 10-ih lokacijah po Sloveniji!

Odvrzite nezdrave navade in izstopite iz začaranega kroga nezadovoljstva v lastnem telesu! Danes je PRAVI DAN za začetek zadovoljnejšega življenja!

Želim BREZPLAČEN POSVET

Pohitite in rezervirajte svoj brezplačen, neobvezujoč posvet še danes!

Le najhitrejšim 25-im damam podarjamo dodaten POPUST v višini seštevka odvečnih CENTIMETROV!

Res je! V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji lahko – 100% zajamčeno, hitreje in brez občutnih odrekanj, sedaj še ugodneje dosežete dogovorjene rezultate! Vaš dodatni POPUST je odvisen od seštevka vaših odvečnih CENTIMETROV*. Giblje pa se od zajamčenih 25% (katere vam podarimo mi) do 45% in velja na celotni izbrani Snelly Star ali Lifestlye program!

Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella še danes! S prijazno in strokovno Linea Snella terapevtko se boste pogovorili o svojih željah in pripravili optimalno strategijo za dosego vaših ciljev. Določili pa bosta tudi vaš individualni popust na Snelly Star ali Lifestyle program preoblikovanja telesa
Skupaj bomo poskrbeli, da boste ponovno sproščeni v svojem telesu!

Želim brezplačen posvet

* Promocija velja od 1. do 15. novembra 2019 oz. do razprodaje vseh paketov Snelly programov po promocijski ceni. Popust se giblje od zajamčenih 25% do največ 45% in velja na celotni zakupljeni Star ali Lifestyle program. Pri izračunu točnega popusta se upošteva dogovorjena izguba centimetrov na treh področjih (npr. trebuh, pas, boki), na katerih si želite izgubiti največ obsega. Meritve se izvede na brezplačnem posvetu. Po promocijski ceni je v Sloveniji na voljo 25 paketov. Več informacij prejmete v izbranem Linea Snella centru. Pohitite, število paketov se hitro zmanjšuje!

V centrih Linea Snella vam:

 • 100% jamčimo dogovorjene rezultate,
 • zagotavljamo 3 do 4-krat hitrejše rezultate,
 • nudimo ekskluzivno okolje, namenjeno le ženskam,
 • že v paketu nudimo tudi analizo stanja, pripravo individualne strategije, prehransko svetovanje, strokovno podporo ter najsodobnejše anticelulitne in anti-aging terapije!

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo navišje standarde učinkovitosti in varnosti.

Želim brezplačen posvet

Tudi vrhunska slovenska umetnica, TINKARA KOVAČ, svoje telo in počutje zaupa Linea Snelli. Oglejte si video intervju – kliknite TUKAJ.

Čas je za ZADOVOLJSTVO v lastnem telesu!

Stroge diete in ekstremni telesni napori niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa?! V LInea Snelli zagovarjamo skladno in FIT žensko postavo! Naročite se na brezplačen posvet, določite si svoj cilj, izberite ustrezen Linea Snella paket preoblikovanja telesa, mi pa vas bomo pripeljali do želenega, pisno zajamčenega rezultata!

Do VITKE LINIJE in odličnega počutja vas vodi le 1 ODLOČITEV! Sprejmite jo in…

 • odpravite odvečne kilograme,
 • odpravite celulit,
 • zmanjšate telesni obseg
 • in zboljšate svoje zdravje in počutje

Od odvečnih kilogramov in centimetrov pa se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub! V Linea Snelli svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način!

Brezplačen posvet

ls-1
ls-20
ls-7
ls-10

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4 ih tednih (10 ih obiskih), kar sovpada s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije in vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše učinkovito vzdrževanje ciljne telesne teže.Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve do tri ure tedensko. V tem času opravite:

 • individualno prilagojeno vadbo z visoko energijsko porabo,
 • se sprostite v savni, 
 • nahranite kožo 
 • ter se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete moč za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Izpolnite obrazec za BREZPLAČEN POSVET.

Prisrčno vabljeni!

Vaša Linea Snella

p.s. V Sloveniji nam trenutno zaupa več kot 1600 obiskovalk. V 22-ih letih delovanja smo pomagali pa smo že več 10.000 Slovenkam. Najdete nas na 10-ih lokacijah po Sloveniji!

p.s.s. Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega programa oblikovanja telesa.

In še dokaz, da so uresničljivi prav vsi cilji… nekaj izmed mnogih Linea Snella obiskovalk, ki so že pogumno stopile na pot do svojih ciljev in ZMAGALE! Pridružite se jim tudi VI! 

Preverite ZGODBE O USPEHU.

35 let delovanja na mednarodnih trgih, že 22 let z vami v Sloveniji!

Linea Snella je  že tisoče zadovoljnim obiskovalkam po svetu pomagala uspešno preoblikovati svojo postavo, doseči želeno formo ter celostno izboljšati kvaliteto življenja. Metoda Linea Snella® namreč velja za eno najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod oblikovanja ženskega telesa na svetu. V Linea Snelli vas do vitke in skladne ženske linije pripeljemo hitro, zanesljivo in bistveno lažje. Predvsem pa upoštevajoč znanstvena spoznanja, vaše individualne potrebe ter tudi popolnoma zajamčeno

Vabljeni na BREZPLAČEN POSVET.

Spremljajte nas na Facebook strani Linea Snella Slovenija!

Brezplačen posvet

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

X

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec..
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA