Jeseni "ČRNI PETEK" vam prinaša izjemen, kar 50% popust! Ujemite le 7 dni neverjetne ponudbe v 9-ih centrih Linea Snella! Rezervirajte še danes svoj brezplačen posvet.

Prvi jesenski “ČRNI PETEK” vam prinaša izjemen, 50% popust

Ujemite le 7 dni neverjetne ponudbe v 9-ih centrih Linea Snella!

 • Želite shujšati in preoblikovati svoje telo?
 • Želite odpraviti celulit in izboljšati tonus?
 • Iščete ekskluzivno, butično okolje, prilagojeno potrebam sodobne ženske?
 • Želite vaditi varno, izključno na svoji postajiin le s svojo opremo?
 • Želite, preko inovativne aplikacije Linea Snella, do svojega vadbenega in prehranskega načrta dostopati tudi iz udobja svojega doma?
 • Želite vse to ujeti kar 50% UGODNEJE? 🙂
Ujemite edinstveno priložnost! Rezervirajte še danes svoj BREZPLAČEN POSVET!

Kako? Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella.

Ponudba jesenski “črni petek” velja le od petka, 23.9.2022, do petka, 30.9.2022! Ob nakupu vašega idealnega programa (določen na brezplačnem posvetu) Snelly Star ali Snelly Lifestyle vam podarimo kar 50% popust na vse mesece programa od vključno 4. meseca dalje.  V kolikor pa je vaš idealni program v trajanju do 3-eh mesecev, vam 50% popust priznamo tudi na prve 3 mesece vašega programa. Promocije velja do razprodaje 75 paketov.

Rezervirajte svoj brezplačen posvet

Skupaj bomo poskrbeli za vašo vitko linijo in odlično formo tudi v hladnejših dneh!

Izberite edini program oblikovanja telesa, ki vam nudi 100% pisno garancijo uspeha. Najcelovitejši, Snelly Star program pa že 19. leto obiskuje tudi slovenska diva, Helena Blagne. Njene izkušnje in zgodbe drugih obiskovalk najdete TUKAJ.

Poskrbite za ZADOVOLJSTVO v lastnem telesu!

Stroge diete in ekstremni telesni napori niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa?! V Linea Snelli zagovarjamo skladno in FIT žensko postavo! Naročite se na brezplačen posvet, določite si svoj cilj, izberite ustrezen Linea Snella paket preoblikovanja telesa, mi pa vas bomo pripeljali do želenega, pisno zajamčenega rezultata!

Do VITKE LINIJE in odličnega počutja vas vodi le 1 ODLOČITEV! Sprejmite jo in…

 • odpravite odvečne kilograme,
 • odpravite celulit,
 • zmanjšate telesni obseg
 • in zboljšate svoje zdravje in počutje

Od odvečnih kilogramov in centimetrov pa se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub! V Linea Snelli svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način!

Brezplačen posvet

ls-1
ls-20
ls-7
ls-10

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4 ih tednih (10 ih obiskih), kar sovpada s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije in vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše učinkovito vzdrževanje ciljne telesne teže. Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve do tri ure tedensko. V tem času opravite:

 • individualno prilagojeno vadbo z visoko energijsko porabo,
 • se sprostite v savni, 
 • nahranite kožo 
 • ter se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete moč za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Izpolnite obrazec za BREZPLAČEN POSVET.

Prisrčno vabljeni!

Vaša Linea Snella

p.s. V Sloveniji nam trenutno zaupa več kot 1600 obiskovalk. Pomagali pa smo že več 10.000 Slovenkam. Najdete nas na 9 ih lokacijah po Sloveniji!

p.s.s. Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega programa oblikovanja telesa.

In še dokaz, da so uresničljivi prav vsi cilji… nekaj izmed mnogih Linea Snella obiskovalk, ki so že pogumno stopile na pot do svojih ciljev in ZMAGALE! Pridružite se jim tudi VI! 

Preverite ZGODBE O USPEHU

38 let delovanja na mednarodnem trgu, že 24 let z vami v Sloveniji!

Linea Snella je  že tisoče zadovoljnim obiskovalkam po svetu pomagala uspešno preoblikovati svojo postavo, doseči želeno formo ter celostno izboljšati kvaliteto življenja. Metoda Linea Snella® namreč velja za eno najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod oblikovanja ženskega telesa na svetu. V Linea Snelli vas do vitke in skladne ženske linije pripeljemo hitro, zanesljivo in bistveno lažje. Predvsem pa upoštevajoč znanstvena spoznanja, vaše individualne potrebe ter tudi popolnoma zajamčeno

Vabljeni na BREZPLAČEN POSVET.

Spremljajte nas na Facebook strani Linea Snella Slovenija!

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
X

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec..
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA