V centrih Linea Snella z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Ujemite vitko linijo za POL CENE!

Le 45 paketov z izjemnim 50% popustom na najcelovitejši program!

 • Si želite sproščeno in samozavestno uživati v vročih dneh?
 • Iščete ekskluzivno vadbeno okolje, kjer se boste počutili resnično VARNO?
 • Želite vaditi INDIVIDUALNO, izključno na svoji postaji, na varnostni razdalji in le s svojo opremo?
 • Želite, preko inovativne aplikacije Linea Snella, do svojega vadbenega in prehranskega načrta dostopati tudi iz udobja svojega doma?

Sedaj je skrajni čas, da poskrbite, da se boste tudi na plaži počutili resnično sproščeni v svojem telesu! Ujemite izjemno LAST MINUTE ponudbo!

Naročite se še danes na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella. LAST MINUTE ugodnost velja za zadnja prosta mesta (45 paketov za vso Slovenijo)! 50% popust velja ob nakupu prvih treh mesecev programa Snelly Star. Posebna ponudba velja do razprodaje paketov, oz. od 12. do najkasneje 31. julija 2021.

Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega najcelovitejšega programa oblikovanja telesa.

 • Prijavite se na BREZPLAČEN POSVET.
 • Le najhitrejših 45 prijavljenih čaka kar 50% POPUST na prve tri mesece najcelovitejšega, intenzivnega programa Snelly Star
 • V centrih Linea Snella, ki jih najdete v 10-ih krajih po Sloveniji, svoje telo preoblikujete 3 do 4-  krat hitreje
 • V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v mesecu dni (10-ih obiskih)…
 • Sočasno z izgubo odvečnih kilogramov – z najsodobnejšimi tehnologijami, odpravite tudi celulit in trdovratne maščobne obloge ter poskrbite za odličen mišični tonus in formo…
 • Dogovorjene rezultate dosežete BREZ TVEGANJA, saj prejmete tudi 100% pisno jamstvo!
 • V Linea Snelli z najvišjo stopnjo odgovornosti skrbimo za vašo varnost in dobro počutje! Ostajamo na varni razdalji, vsaka obiskovaka uporablja le svojo opremo in izvaja vadbo na svojem vadbenem mestu. Hkrati pa skrbimo za odlično vzdušje in optimalno motivacijo!
 • Ob vpisu v program prejmete tudi dostop do spletne aplikacije Linea Snella, ki vam še dodatno olajša pot do zastavljenih ciljev!

Brezplačen posvet


Rezervirajte še danes svoj BREZPLAČEN POSVET!

Skupaj bomo poskrbeli za poletje po VAŠI MERI!

Brezplačen posvet

Čas je za ZADOVOLJSTVO v lastnem telesu!

Stroge diete in ekstremni telesni napori niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa?! V LInea Snelli zagovarjamo skladno in FIT žensko postavo! Naročite se na brezplačen posvet, določite si svoj cilj, izberite ustrezen Linea Snella paket preoblikovanja telesa, mi pa vas bomo pripeljali do želenega, pisno zajamčenega rezultata!

Do VITKE LINIJE in odličnega počutja vas vodi le 1 ODLOČITEV! Sprejmite jo in…

 • odpravite odvečne kilograme,
 • odpravite celulit,
 • zmanjšate telesni obseg
 • in zboljšate svoje zdravje in počutje

Od odvečnih kilogramov in centimetrov pa se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub! V Linea Snelli svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način! Pomagali smo že več 10.000 Slovenkam. Uspelo bo tudi VAM!

Brezplačen posvet

ls-1
ls-20
ls-7
ls-10

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4 ih tednih (10 ih obiskih), kar sovpada s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije in vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše učinkovito vzdrževanje ciljne telesne teže. Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve do tri ure tedensko. V tem času opravite:

 • individualno prilagojeno vadbo z visoko energijsko porabo,
 • se sprostite v savni, 
 • nahranite kožo 
 • ter se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete moč za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Izpolnite obrazec za BREZPLAČEN POSVET.

Prisrčno vabljeni!

Vaša Linea Snella

p.s. V Sloveniji nam trenutno zaupa več kot 1600 obiskovalk. V 24-ih letih delovanja smo pomagali že več 10.000 damam. Najdete nas na 9-ih lokacijah po Sloveniji!

p.s.s. Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega programa oblikovanja telesa.

In še dokaz, da so uresničljivi prav vsi cilji… nekaj izmed mnogih Linea Snella obiskovalk, ki so že pogumno stopile na pot do svojih ciljev in ZMAGALE! Pridružite se jim tudi VI! 

Preverite ZGODBE O USPEHU.

35 let delovanja na mednarodnih trgih, že 24 let z vami v Sloveniji!

Linea Snella je  že tisoče zadovoljnim obiskovalkam po svetu pomagala uspešno preoblikovati svojo postavo, doseči želeno formo ter celostno izboljšati kvaliteto življenja. Metoda Linea Snella® namreč velja za eno najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod oblikovanja ženskega telesa na svetu. V Linea Snelli vas do vitke in skladne ženske linije pripeljemo hitro, zanesljivo in bistveno lažje. Predvsem pa upoštevajoč znanstvena spoznanja, vaše individualne potrebe ter tudi popolnoma zajamčeno

Vabljeni na BREZPLAČEN POSVET.

Spremljajte nas na Facebook strani Linea Snella Slovenija!

Brezplačen posvet

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

X

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec..
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA