Vaši odvečni KILOGRAMI so vaš dodaten POPUST!

Poskrbite še DANES, da boste SPROŠČENO uživali v toplih dneh! Le 55 “all in one” paketov!

Če tudi vas motijo odvečni kilogrami in si želite v tople dni vstopiti FIT ter v svoji najboljši podobi, je sedaj skrajni čas za ukrepanje! Izberite edini program na tržišču, ki:

 • 100% jamči dogovorjene rezultate,
 • zagotavlja 3 do 4-krat hitrejše rezultate,
 • nudi ekskluzivno okolje, namenjeno le ženskam,
 • že v paketu vključuje tudi najsodobnejše anticelulitne terapije!

Le v aprilu prvim 55-im damam podarjamo dodaten POPUST v višini odvečnih KILOGRAMOV!

Res je! Le v centrih Linea Snella lahko 100% zajamčeno dosežete dogovorjene rezultate! Vaš POPUST pa je odvisen od višine vaših odvečnih KILOGRAMOV! 🙂 

Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella. Nato s prijazno in strokovno Snelly terpevtko določite svoj Snelly Star ali Lifestyle program preoblikovanja telesa ter svoj popust. 

Pohitite in se še danes prijavite na BREZPLAČEN POSVET. Skupaj bomo poskrbeli za vaše sproščeno uživanje v toplih dneh!

Brezplačen posvet

* Promocija velja od 1. do 30. aprila 2018 oz. do razprodaje vseh paketov Snelly Star ali Lifestyle programov po promocijski ceni. Maksimalni možen znesek popusta znaša 30%. Promocija velja od 1. do 30. aprila 2018 oz. do razprodaje paketov. Po promocijski ceni je v Sloveniji na voljo skupno 55 paketov. Popust je odvisen od števila kilogramov, ki jih želite izgubiti in se giblje od zajamčenih 10% (1 – 10 kilogramov) do največ 30%. Število paketov se hitro zmanjšuje. Več informacij prejmete v izbranem Linea Snella centru

Tudi vrhunska slovenska pevka, TINKARA KOVAČ, svoje telo in počutje zaupa Linea Snelli. Oglejte si video intervju – kliknite TUKAJ.

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo navišje standarde učinkovitosti in varnosti.

Brezplačen posvet

Čas je za ZADOVOLJSTVO v lastnem telesu!

Stroge diete in ekstremni telesni napori niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa?! V LInea Snelli zagovarjamo skladno in FIT žensko postavo! Naročite se na brezplačen posvet, določite si svoj cilj, izberite ustrezen Linea Snella paket preoblikovanja telesa, mi pa vas bomo pripeljali do želenega, pisno zajamčenega rezultata!

Do VITKE LINIJE in odličnega počutja vas vodi le 1 ODLOČITEV! Sprejmite jo in…

 • odpravite odvečne kilograme,
 • odpravite celulit,
 • zmanjšate telesni obseg
 • in zboljšate svoje zdravje in počutje

Od odvečnih kilogramov in centimetrov pa se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub! V Linea Snelli svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način!

Brezplačen posvet

ls-1  ls-20ls-7  ls-10

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4 ih tednih (10 ih obiskih), kar sovpada s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije in vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše učinkovito vzdrževanje ciljne telesne teže. Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve do tri ure tedensko. V tem času opravite:

 • individualno prilagojeno vadbo z visoko energijsko porabo,
 • se sprostite v savni, 
 • nahranite kožo 
 • ter se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete moč za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Izpolnite obrazec za BREZPLAČEN POSVET.

Prisrčno vabljeni!

Vaša Linea Snella

p.s. V Sloveniji nam trenutno zaupa več kot 1600 obiskovalk. V 20-ih letih delovanja smo pomagali pa smo že več 10.000 Slovenkam. Najdete nas na 9 lokacijah po Sloveniji!

p.s.s. Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega programa oblikovanja telesa.

In še dokaz, da so uresničljivi prav vsi cilji… nekaj izmed mnogih Linea Snella obiskovalk, ki so že pogumno stopile na pot do svojih ciljev in ZMAGALE! Pridružite se jim tudi VI! 

Preverite ZGODBE O USPEHU.

34 let delovanja na mednarodnih trgih, že 20 let z vami v Sloveniji!

Linea Snella je  že več 10.000 zadovoljnim obiskovalkam pomagala uspešno preoblikovati svojo postavo, doseči želeno formo ter celostno izboljšati kvaliteto življenja. Metoda Linea Snella® namreč velja za eno najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod oblikovanja ženskega telesa na svetu. V Linea Snelli vas do vitke in skladne ženske linije pripeljemo hitro, zanesljivo in bistveno lažje. Predvsem pa upoštevajoč znanstvena spoznanja, vaše individualne potrebe ter tudi popolnoma zajamčeno

Vabljeni na BREZPLAČEN POSVET.

Spremljajte nas na Facebook strani Linea Snella Slovenija!

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
X

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec.

Želim biti obveščen o najnovejših akcijah in dogodkih
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!