Praznujemo 25 let! Podarjamo vam 25% POPUST na vse redne programe oblikovanja telesa in GRATIS pomlajevanje obraza! Rezervirajte svoj brezplačni posvet še danes. Veselimo se srečanja z vami!

Do poletja lahko izgubite še 3 konfekcijske številke! 100% zajamčeno.

Najhitrejšim damam, ki boste v teh dneh rezervirale svoj brezplačen posvet, podarjamo kar 25% popust na redne programe in gratis pomlajevanje obraza!

Zaprite oči in si zamislite, kako želite letos izgledati na plaži… kako se žželite počutiti v svojem telesu? 
Vaši cilji so uresničljivi. Do poletja lahko izgubite še 3 konfekcije!

  • Imate občutek, da ste ujeti v lastnem telesu, ki ni takšno, kot bi si želeli?
  • Ne najdete poti iz začaranega kroga nezdravih vzorcev in slabega počutja?
  • Se vam težko izgubljeni kilogrami vztrajno vračajo?
  • Si želite v poletje vstopiti samozavestno, v svoji najboljši različici?

Vaši cilji so v Linea Snelli dosegljivi bistveno lažje in hitreje, dogovorjeni rezultati pa pisno zajamčeni.

Pohitite, število paketov se hitro zmanjšuje! Rezervirajte svoj brezplačen posvet še danes!

Že 25 let skrbimo za VITKO LINIJO in in pišemo navdihujoče zgodbe o uspehu! Praznujte z nami!

Linea Snella Slovenija praznuje 25 let.  Na tisoče žensk v več državah je s svojimi zgodbami o uspehu pustilo svoj pomemben pečat dragocenih izkušenj.

Pridružite se jim tudi vi! Zdaj je skrajni čas, da si zagotovite VITKO LINIJO in sproščeno uživanje v lastnem telesu še pred poletjem. Linea Snella pa vam ob jubileju podarja kar 25% popust na vse redne programe oblikovanja telesa in brezplačno pomlajevanje obraza.

Le med 1. in 30. aprilom 2023, oz. do razprodaje 75 paketov, si lahko zagotovite svoj redni program preoblikovanja telesa Snelly Star, Snelly Lifestyle, Snelly Beauty ali Snelly Basic kar 25% UGODNEJE! Podarimo pa vam tudi 1 radiofrekvenčno terapijo za vsak mesec vašega programa.

Izkoristite izjemno priložnost za vašo celostno preobrazbo!

Kako? Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella in s prijazno in strokovno Snelly terapevtko določite svoj program Snelly Star, Snelly Lifestyle ali Snelly Beauty in pridobite 23% POPUST na celotni program!
Tako bo vaša pot do vitke linije in lepega telesa udobna, ugodna in 100%, pisno ZAJAMČENA!
Nudimo pa vam tudi ugodne, brezobrestne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega izbranega programa oblikovanja telesa.

Več informacij pridobite v svojem izbranem centru Linea Snella.

Rezervirajte brezplačen posvet

Linea Snella olajša tam, kjer se olajšati da.

V 9-ih Snelly zelenih oazah ste VI na prvem mestu. Svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način! Ob tem vas individualno spremlja tudi ekipa strokovnjakov s področja uravnotežene prehrane, kineziologije in psihološke podpore.

Čas, ki ga preživite v Linea Snelli pa je, poleg hitrega in učinkovitega preoblikovanja telesa, namenjen tudi temu, da si odpočijete od vsakodnevnih izzivov, stresa in skrbi. Posvetite ga le SEBI.

Zdrav življenjski slog in krepitev stika samih s seboj so najboljša protiutež stresu, izčrpanosti, anksioznosti in preobremenjenosti. Linea Snella je zato mesto zmernosti. Mesto, kjer je vse usmerjeno v dober stik samih s seboj, v tukaj in zdaj. Mesto zdravja in blagostanja, čuječnosti ter ljubečega odnosa do sebe.

Svoje telo in počutje nam zaupa tudi slovenska diva, Helena Blagne.

Do vitke linije in blagostanja na nežen in ženski prijazen način.

Stroge diete in (pre)naporna telesna vadba niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, odvečnega kortizola, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa? V Linea Snelli zagovarjamo mehkejše pristope, ki vodijo do skladne in FIT ženske postave.
Od odvečnih kilogramov in centimetrov se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub.

V 9-ih centrih Linea Snella po Sloveniji poskrbimo za idealno ter individualno kombinacijo najučinkovitejših terapij in svetovanj po vaši meri. Vadimo kot prave dame. Zleknjene, z razbremenjeno hrbtenico in sklepi. Učinki vadbe so v sorazmerju z udobjem in so kar 3 do 4 krat močnejši! V 20 do 25 minutah izgubite do 1200 kalorij! Za to so zaslužene naprave Linea Snella, ki telesu pomagajo s toploto 37°C in infra žarki.

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4-ih tednih (10-ih obiskih), kar vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše vzdrževanje ciljne telesne teže. Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete strategijo za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Zavedamo se, da je vaš čas omejen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve uri tedensko.

Rezervirajte brezplačen posvet

Preverite vtise naših obiskovalk, ki so z Linea Snello že preobrazile svoje življenje na bolje.

Spoznajte, kako je USPELO gospe Koni Stropnik.
Spoznajte, kako je USPELO gospe Sabini Štrigl.
Spoznajte, kako je USPELO gospe Adrijani Merlić.
Spoznajte, kako je USPELO gospe Nataliji Škrinjar.

Spremljajte nas tudi na Facebook-u in Instagram-u.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
X

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec..
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA