Mesec odprtih vrat – preizkusite Linea Snello!

1 testni obisk centrov LINEA SNELLA (Thermoslim + Bodywarm + Inbody analiza telesne sestave + posvet s terapevtom) = le 10 EUR!
 • Imate občutek, da ste ujeti v lastnem telesu, ki ni takšno, kot si želite?
 • Vas motijo odvečni kilogrami, trdovratne maščobne obloge na kritičnih predelih telesa, celulit ali slaba psihofizična kondicija?
 • Si želite zagotoviti FIT formo tudi v hladnejših mesecih?
 • Vam ni do stradanja in garanja v prenatrpanih, testosterona polnih fitnes centrih?
 • Želite 100% pisno jamstvo za dogovorjene rezultate?

Preizkusite NAJUČINKOVITEJŠI program oblikovanja ŽENSKEGA telesa na tržišču!

Le v oktobru, MESECU ODPRTIH  VRAT CENTROV LINEA SNELLA, vsem damam, ki še niste bile vključene v program Linea Snella, omogočamo neobvezujoč, enkratni, neobvezujoč preizkus za le 10 EUR! Preizkus vključuje:

 • 1 × terapijo Thermoslim
 • 1 × terapijo Bodywarm
 • Inbody analizo telesne sestave
 • posvet s terapevtom Linea Snella

V kolikor pa se. po opravljenem preizkusu, med 1. in 31. oktobrom 2017, odločite za vpis v svoj idealni Snelly Star ali Lifestyle program oblikovanja telesa, lahko pridobite popust do kar 50%!

kolo-sreče-popust-do-50%

Kako? Po predhodni določitvi idealnega Snelly Star ali Snelly Lifestyle programa ter pred podpisom pogodbe za vpis v izbrani program oblikovanja telesa, pridobite možnost, da 1 × zavrtite KOLO SREČE (fizično kolo sreče, umeščeno v pisarno ali na recepcijo centra Linea Snella) in s tem pridobite popust v višini od 15 do 30 % ali pa popust »SNELLY« – svoj VIP, idealni Snelly Star ali Lifestyle program s kar 50% popustom!

Razporeditev popustov na kolesu sreče je enaka v vseh centrih Linea Snella v Sloveniji. Razporeditev popustov na kolesu sreče je sledeča:

kolo-srece

Kolo sreče v centrih Linea Snella prinaša popust do 50%!

Pravila promocije: Promocija »KOLO SREČE – ZADENI SNELLY!« poteka v času od vključno 1. oktobra 2017 do vključno 31. oktobra 2017 oz. do razprodaje 75 paketov v centrih Linea Snella v Sloveniji. Promocija poteka v vseh centrih Linea Snella v Sloveniji. Promocija oz. pridobljeni popust velja za obiskovalkin vpis v idealni, največ 10 mesečni Snelly Star ali Snelly Lifestyle paket oblikovanja telesa. Idealni program je – glede na obiskovalkino anamnezo in željen končni rezultat, dogovorjen med obiskovalko in terapevtko na brezplačnem posvetu, še pred nakupom in vrtenjem kolesa sreče. Promocija velja za prvih 75 udeleženk promocije v centrih Linea Snella v Sloveniji.
Pridobljeni popust ni zamenljiv, ni prenosljiv in ni izplačljiv v denarju. Aktualni popusti v centrih Linea Snella se med seboj izključujejo.

Pohitite in se še danes prijavite na BREZPLAČEN POSVET. Izgubite lahko le odvečne kilograme!

Kako do VITKOSTI, zdravja in odlične psihofizične kondicije?

Stroge diete in ekstremni telesni napori niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa?! V LInea Snelli zagovarjamo skladno in FIT žensko postavo! Metoda Linea Snella velja za eno najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod oblikovanja telesa na svetu!

Torej – naročite se še danes na neobvezujočbrezplačen posvet, določite si svoj cilj, izberite ustrezen Linea Snella paket preoblikovanja telesa, mi pa vas bomo pripeljali do želenega, pisno zajamčenega rezultata!

Od samozavestnega uživanja v svojem telesu vas loči le še 1 ODLOČITEV! Sprejmite jo in…

 • odpravite odvečne kilograme,
 • odpravite celulit,
 • zmanjšate telesni obseg,
 • izboljšajte tonus in definicijo telesa
 • in izboljšate svoje zdravje in počutje

Od odvečnih kilogramov in centimetrov pa se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub! V Linea Snelli svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način! V 20-ih letih delovanja smo v Sloveniji pomagali že več 10.000 damam. Uspelo bo tudi VAM!

Preverite ZGODBE O USPEHU.

Izpolnite obrazec in rezervirajte svoj termin BREZPLAČNEGA POSVETA

Preizkusite najučinkovitejši program oblikovanja ženskega telesa na tržišču!

In še dokaz, da so uresničljivi prav vsi cilji… nekaj izmed mnogih Linea Snella obiskovalk, ki so že pogumno stopile na pot do svojih ciljev in ZMAGALE! Pridružite se jim tudi VI! 

Barbara lineasnella-zgodbe-o-uspehu-2

mateja mrak ZgodbeUspeh_C_02

34 let delovanja na mednarodnih trgih, že 20 let z vami v Sloveniji!

Linea Snella je  že tisoče zadovoljnim obiskovalkam po svetu pomagala uspešno preoblikovati svojo postavo, doseči želeno formo ter celostno izboljšati kvaliteto življenjaMetoda Linea Snella® namreč velja za eno najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod oblikovanja ženskega telesa na svetu. V Linea Snelli vas do vitke in skladne ženske linije pripeljemo hitro, zanesljivo in bistveno lažje. Predvsem pa upoštevajoč znanstvena spoznanja, vaše individualne potrebe ter tudi popolnoma zajamčeno. 

Svoje zajamčene cilje dosežete kar 3 do 4 krat hitreje, udobno, predvsem pa povsem varno. V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4-ih tednih (10ih obiskih), kar sovpada s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije in vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše učinkovito vzdrževanje ciljne telesne teže. Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve do tri ure tedensko. V tem času opravite:

 • individualno vadbo,
 • se sprostite v savni
 • nahranite kožo 
 • ter se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete moč za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Vabljeni na BREZPLAČEN POSVET.

Spremljajte nas na Facebook strani Linea Snella Slovenija!

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
X

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec.

 Želim biti obveščen o najnovejših akcijah in dogodkih
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!