Last minute vitka linija za POL CENE!!

IZJEMNA PRILOŽNOST! Zagotovite si VITKO LINIJO po POLOVIČNI CENI in bistveno hitreje!

Želite najučinkovitejšo in najcelovitejšo rešitev za vašo VITKO LINIJO? Ne zadovoljite se s polovičnimi rešitvami! Ujemite izjemno priložnost! Le še v teh dneh lahko izberete edino rešitev na trgu s 100% garancijo uspeha – kar 50% ugodneje! Najdete nas na 9-ih lokacijah po Sloveniji! Z vami smo že 20 let.

Da boste samozavestno uživali v poletnih doživetjih ali pa se vrnili v TOP formo po dopustu, vam le v teh dneh omogočamo, da v centrih Linea Snella svoje telo preoblikujete po POLOVIČNI ceni. Prijavite se na brezplačen posvet in celostno poskrbite za svoj izgled, zdravje in odlično počutje!

Ugodnost velja za zadnja prosta mesta (še 30 paketov) v centrih Linea Snella po vsej Sloveniji! S kar 50% POPUSTOM lahko zakupite do največ 3 enomesečne Snelly Star ali Snelly Lifestyle programe. S tem pa se lahko zajamčeno poslovite od 1, 2-eh ali 3-eh konfekcijskih številk! 

Pohitite in rezervirajte še DANES svoj termin popolnoma neobvezujočega, BREZPLAČNEGA POSVETA!
Zagotovite si NAJBOLJŠE učinke v NAJKRAJŠEM času! Izberite VITKO LINIJO in ODLIČNO POČUTJE! 🙂

Brezplačen posvet

Visoke temperature so naše prijateljice na poti do vitke linije!

Ste vedeli, da se telo najbolje odziva na vadbo ravno poleti? Pozimi bi za enake rezultate porabili povprečno kar dvakrat več časa. Le sedaj lahko zastavljene rezultate dosežete v polovičnem času in kar 50 % UGODNEJENudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega najcelovitejšega programa oblikovanja telesa.

Kako do VITKOSTI, zdravja in odlične psihofizične kondicije?

Stroge diete in ekstremni telesni napori niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa?! V LInea Snelli zagovarjamo skladno in FIT žensko postavo! Metoda Linea Snella velja za eno najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod oblikovanja telesa na svetu!

Torej – naročite se še danes na neobvezujočbrezplačen posvet, določite si svoj cilj, izberite ustrezen Linea Snella paket preoblikovanja telesa, mi pa vas bomo pripeljali do želenega, pisno zajamčenega rezultata!

Od samozavestnega uživanja v svojem telesu vas loči le še 1 ODLOČITEV! Sprejmite jo in…

  • odpravite odvečne kilograme,
  • odpravite celulit,
  • zmanjšate telesni obseg,
  • izboljšajte tonus in definicijo telesa
  • in izboljšate svoje zdravje in počutje

Od odvečnih kilogramov in centimetrov pa se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub! V Linea Snelli svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način! V 20-ih letih delovanja smo v Sloveniji pomagali že več 10.000 damam. Uspelo bo tudi VAM!

Preverite ZGODBE O USPEHU.

Izpolnite obrazec in rezervirajte svoj termin BREZPLAČNEGA POSVETA

Preizkusite najučinkovitejši program oblikovanja ženskega telesa na tržišču!

In še dokaz, da so uresničljivi prav vsi cilji… nekaj izmed mnogih Linea Snella obiskovalk, ki so že pogumno stopile na pot do svojih ciljev in ZMAGALE! Pridružite se jim tudi VI! 

Barbara lineasnella-zgodbe-o-uspehu-2

mateja mrak ZgodbeUspeh_C_02

34 let delovanja na mednarodnih trgih, že 20 let z vami v Sloveniji!

Linea Snella je  že tisoče zadovoljnim obiskovalkam po svetu pomagala uspešno preoblikovati svojo postavo, doseči želeno formo ter celostno izboljšati kvaliteto življenjaMetoda Linea Snella® namreč velja za eno najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod oblikovanja ženskega telesa na svetu. V Linea Snelli vas do vitke in skladne ženske linije pripeljemo hitro, zanesljivo in bistveno lažje. Predvsem pa upoštevajoč znanstvena spoznanja, vaše individualne potrebe ter tudi popolnoma zajamčeno. 

Svoje zajamčene cilje dosežete kar 3 do 4 krat hitreje, udobno, predvsem pa povsem varno. V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4-ih tednih (10ih obiskih), kar sovpada s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije in vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše učinkovito vzdrževanje ciljne telesne teže. Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve do tri ure tedensko. V tem času opravite:

  • individualno vadbo,
  • se sprostite v savni
  • nahranite kožo 
  • ter se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete moč za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Vabljeni na BREZPLAČEN POSVET.

Spremljajte nas na Facebook strani Linea Snella Slovenija!

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
X

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec.

 Želim biti obveščen o najnovejših akcijah in dogodkih
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!