Vitki v jesen! Ujemite 35% + 10% POPUSTA!

Zagotovite si VITKO LINIJO in FIT formo tudi v hladnejših mesecih!

Želite spremembo? Potrebujete zanesljive, 100% zajamčene rezultate?
Ne mučite se s strogimi dietami, ki vam na koncu prinesejo le še dodatne kilograme!
Ne čakajte na “ponedeljek”, ki nikoli ne pride! Vsak dan vašega življenja je dragocen.
Ste le korak od tega, da se počutite lepši in samozavestnejši ter bistveno izboljšate svojo psihofizično formo! Potrebna je le odločitev!

Le v septembru, oz. do razprodaje 45 paketov, si lahko zagotovite najcelovitejše, naravno preoblikovaje telesa na trgu, s 100% garancijo uspeha – kar 35% ugodneje! V kolikor pa se, na brezplačnem posvetu, dogovorite za zajamčeno izgubo več kot 10 kilogramov, pa vam podarimo še dodatnih, 10% popusta!*

 • Prvih 45 obiskovalk čaka kar 35% POPUSTA na najcelovitejši, intenzivni program Snelly Star in na program Snelly Lifestyle
 • V centrih Linea Snella, ki jih najdete v 10-ih krajih po Sloveniji, svoje telo preoblikujete 3 do 4-  krat hitreje
 • Sočasno z izgubo odvečnih kilogramov – z najsodobnejšimi tehnologijami (kriolipoliza, ultrazvok, radiofrekvenca, Vela shape, mezoterapija…), odpravite tudi celulit in trdovratne maščobne obloge ter poskrbite za odličen mišični tonus
 • Dogovorjene rezultate dosežete BREZ TVEGANJA, saj prejmete tudi 100% pisno jamstvo!

Pohitite in rezervirajte še DANES svoj termin BREZPLAČNEGA POSVETA!
Zagotovite si NAJBOLJŠE učinke v NAJKRAJŠEM času! V 23-ih letih delovanja smo pomagali že več tisoč Slovenkam.

Brezplačen posvet

Rezervirajte svoj brezplačen posvet!

Dosežite svojo idealno linijo – bistveno hitreje in vsaj 35% ugodneje! 

*Kako do enega od le 45-ih paketov s kar 35% popustom? Naročite se še danes na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella. Ugodnost velja za razpisana prosta mesta (45 paketov za vso Slovenijo)! Popust velja na prve tri mesece Snelly Star ali Lifestyle programa, do razprodaje paketov, oz. od 9. do najkasneje 30. septembra 2019. V kolikor pa se na posvetu dogovorite za zajamčeno izgubo več kot 10-ih kilogramov, pa vam podarimo še dodatni 10% popust na nadaljne mesece vašega programa.

Več informacij pridobite na BREZPLAČNEM POSVETU v svojem izbranem centru Linea Snella. Pohitite in se naročite še danes! Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega programa oblikovanja telesa.

Skupaj bomo poskrbeli, da boste resnično uživali v svojem telesu!

Brezplačen posvet

Čas je za ZADOVOLJSTVO v lastnem telesu!

Stroge diete in ekstremni telesni napori niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa?! V LInea Snelli zagovarjamo skladno in FIT žensko postavo! Naročite se na brezplačen posvet, določite si svoj cilj, izberite ustrezen Linea Snella paket preoblikovanja telesa, mi pa vas bomo pripeljali do želenega, pisno zajamčenega rezultata!

Do VITKE LINIJE in odličnega počutja vas vodi le 1 ODLOČITEV! Sprejmite jo in…

 • odpravite odvečne kilograme,
 • odpravite celulit,
 • zmanjšate telesni obseg
 • in zboljšate svoje zdravje in počutje

Od odvečnih kilogramov in centimetrov pa se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub! V Linea Snelli svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način! Pomagali smo že več 10.000 Slovenkam. Uspelo bo tudi VAM!

Brezplačen posvet

ls-1
ls-20
ls-7
ls-10

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4 ih tednih (10 ih obiskih), kar sovpada s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije in vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše učinkovito vzdrževanje ciljne telesne teže.Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve do tri ure tedensko. V tem času opravite:

 • individualno prilagojeno vadbo z visoko energijsko porabo,
 • se sprostite v savni, 
 • nahranite kožo 
 • ter se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete moč za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Izpolnite obrazec za BREZPLAČEN POSVET.

Prisrčno vabljeni!

Vaša Linea Snella

p.s. V Sloveniji nam trenutno zaupa več kot 1600 obiskovalk. V 23-ih letih delovanja smo pomagali že več 10.000 damam. Najdete nas na 10 ih lokacijah po Sloveniji!

p.s.s. Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega programa oblikovanja telesa.

In še dokaz, da so uresničljivi prav vsi cilji… nekaj izmed mnogih Linea Snella obiskovalk, ki so že pogumno stopile na pot do svojih ciljev in ZMAGALE! Pridružite se jim tudi VI! 

Preverite ZGODBE O USPEHU.

35 let delovanja na mednarodnih trgih, že 23 let z vami v Sloveniji!

Linea Snella je  že tisoče zadovoljnim obiskovalkam po svetu pomagala uspešno preoblikovati svojo postavo, doseči želeno formo ter celostno izboljšati kvaliteto življenja. Metoda Linea Snella® namreč velja za eno najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod oblikovanja ženskega telesa na svetu. V Linea Snelli vas do vitke in skladne ženske linije pripeljemo hitro, zanesljivo in bistveno lažje. Predvsem pa upoštevajoč znanstvena spoznanja, vaše individualne potrebe ter tudi popolnoma zajamčeno

Vabljeni na BREZPLAČEN POSVET.

Spremljajte nas na Facebook strani Linea Snella Slovenija!

Brezplačen posvet

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

X

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec..
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA