Vroči dnevi za vaše vroče OBLINE – do kar 50% ugodneje!

IZJEMNA PRILOŽNOST! Zagotovite si VITKO LINIJO celo po POLOVIČNI CENI in bistveno hitreje!

Želite najučinkovitejšo in najcelovitejšo rešitev za vašo VITKO LINIJO? Ne zadovoljite se s polovičnimi rešitvami! Ujemite izjemno priložnost! Le še v teh dneh lahko izberete edino rešitev na trgu s 100% garancijo uspeha – do kar 50% ugodneje! Najdete nas na 9-ih lokacijah po Sloveniji! Z vami smo že 20 let.

Da boste samozavestno uživali v poletnih doživetjih ali pa se vrnili v TOP formo po dopustu, vam le v teh dneh omogočamo, da v centrih Linea Snella svoje telo preoblikujete celo po POLOVIČNI ceni. Prijavite se na brezplačen posvet in celostno poskrbite za svoj izgled, zdravje in odlično počutje!

 • Prvih 55 obiskovalk čaka kar do 50% POPUSTA na najcelovitejši, intenzivni program Snelly Star..
 • V centrih Linea Snella, ki jih najdete v 9-ih mestih po Sloveniji, svoje telo preoblikujete 3 do 4-  krat hitreje
 • Visoke zunanje temperature še dodatno bistveno povečajo učinkovitost vašega programa…
 • Ker sočasno z izgubo odvečnih kilogramov – z najsodobnejšimi tehnologijami, odpravite tudi celulit in trdovratne maščobne obloge ter poskrbite za odličen mišični tonus
 • Ker boste dogovorjene rezultate dosegli BREZ TVEGANJA, saj prejmete tudi 100% pisno jamstvo!

Pohitite in rezervirajte še DANES svoj termin BREZPLAČNEGA POSVETA!
Zagotovite si NAJBOLJŠE učinke v NAJKRAJŠEM času! Gremo skupaj v FIT poletje!

Brezplačen posvet

Visoke temperature so naše prijateljice na poti do vitke linije!

Ste vedeli, da se telo najbolje odziva na vadbo ravno poleti? Pozimi bi za enake rezultate porabili povprečno kar dvakrat več časa. Le sedaj lahko zastavljene rezultate dosežete v polovičnem času in do kar 50 % UGODNEJENudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega najcelovitejšega programa oblikovanja telesa.

Dosežite svojo idealno linijo – bistveno hitreje in kar do 50% ugodneje! 

Kako do enega od le 35-ih paketov s popustom do kar 50%? Naročite se še danes na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella. Ugodnost velja za zadnja prosta mesta (še 35 paketov za vso Slovenijo)! Vaš končni popust je odvisen od števila zakupljenih mesecev programa in se giblje od zajamčenih 20% do kar 50%. Promocija velja do razprodaje paketov, oz. od 15. julija do najkasneje 31. julija 2018.

Več informacij pridobite na BREZPLAČNEM POSVETU v svojem izbranem centru Linea Snella. Pohitite in se naročite še danes! Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega programa oblikovanja telesa.

Skupaj bomo poskrbeli za vaše sproščeno in FIT POLETJE!

Brezplačen posvet

Čas je za ZADOVOLJSTVO v lastnem telesu!

Stroge diete in ekstremni telesni napori niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa?! V LInea Snelli zagovarjamo skladno in FIT žensko postavo! Naročite se na brezplačen posvet, določite si svoj cilj, izberite ustrezen Linea Snella paket preoblikovanja telesa, mi pa vas bomo pripeljali do želenega, pisno zajamčenega rezultata!

Do VITKE LINIJE in odličnega počutja vas vodi le 1 ODLOČITEV! Sprejmite jo in…

 • odpravite odvečne kilograme,
 • odpravite celulit,
 • zmanjšate telesni obseg
 • in zboljšate svoje zdravje in počutje

Od odvečnih kilogramov in centimetrov pa se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub! V Linea Snelli svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način! Pomagali smo že več 10.000 Slovenkam. Uspelo bo tudi VAM!

Brezplačen posvet

ls-1  ls-20ls-7  ls-10

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4 ih tednih (10 ih obiskih), kar sovpada s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije in vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše učinkovito vzdrževanje ciljne telesne teže. Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve do tri ure tedensko. V tem času opravite:

 • individualno prilagojeno vadbo z visoko energijsko porabo,
 • se sprostite v savni, 
 • nahranite kožo 
 • ter se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete moč za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Izpolnite obrazec za BREZPLAČEN POSVET.

Prisrčno vabljeni!

Vaša Linea Snella

p.s. V Sloveniji nam trenutno zaupa več kot 1600 obiskovalk. V 20-ih letih delovanja smo pomagali že več 10.000 damam. Najdete nas na 9 lokacijah po Sloveniji!

p.s.s. Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega programa oblikovanja telesa.

In še dokaz, da so uresničljivi prav vsi cilji… nekaj izmed mnogih Linea Snella obiskovalk, ki so že pogumno stopile na pot do svojih ciljev in ZMAGALE! Pridružite se jim tudi VI! 

Preverite ZGODBE O USPEHU.

Barbara lineasnella-zgodbe-o-uspehu-2

mateja mrak ZgodbeUspeh_C_02

32 let delovanja na mednarodnih trgih, že 18 let z vami v Sloveniji!

Linea Snella je  že tisoče zadovoljnim obiskovalkam po svetu pomagala uspešno preoblikovati svojo postavo, doseči želeno formo ter celostno izboljšati kvaliteto življenja. Metoda Linea Snella® namreč velja za eno najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod oblikovanja ženskega telesa na svetu. V Linea Snelli vas do vitke in skladne ženske linije pripeljemo hitro, zanesljivo in bistveno lažje. Predvsem pa upoštevajoč znanstvena spoznanja, vaše individualne potrebe ter tudi popolnoma zajamčeno

Vabljeni na BREZPLAČEN POSVET.

Spremljajte nas na Facebook strani Linea Snella Slovenija!

 

Visoke temperature so naše prijateljice na poti do vitke linije!

Ste vedeli, da se telo najbolje odziva na vadbo ravno poleti? Pozimi bi za enake rezultate porabili povprečno kar dvakrat več časa. Le sedaj lahko zastavljene rezultate dosežete v polovičnem času in kar 50 % UGODNEJENudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega najcelovitejšega programa oblikovanja telesa.

Kako do VITKOSTI, zdravja in odlične psihofizične kondicije?

Stroge diete in ekstremni telesni napori niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa?! V LInea Snelli zagovarjamo skladno in FIT žensko postavo! Metoda Linea Snella velja za eno najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod oblikovanja telesa na svetu!

Torej – naročite se še danes na neobvezujočbrezplačen posvet, določite si svoj cilj, izberite ustrezen Linea Snella paket preoblikovanja telesa, mi pa vas bomo pripeljali do želenega, pisno zajamčenega rezultata!

Od samozavestnega uživanja v svojem telesu vas loči le še 1 ODLOČITEV! Sprejmite jo in…

 • odpravite odvečne kilograme,
 • odpravite celulit,
 • zmanjšate telesni obseg,
 • izboljšajte tonus in definicijo telesa
 • in izboljšate svoje zdravje in počutje

Od odvečnih kilogramov in centimetrov pa se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub! V Linea Snelli svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način! V 20-ih letih delovanja smo v Sloveniji pomagali že več 10.000 damam. Uspelo bo tudi VAM!

Preverite ZGODBE O USPEHU.

Izpolnite obrazec in rezervirajte svoj termin BREZPLAČNEGA POSVETA

Preizkusite najučinkovitejši program oblikovanja ženskega telesa na tržišču!

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
X

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec.

.
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA