Zadenite “Božička” – preoblikovanje telesa za le 48 EUR ali popust do kar 30%!

V LINEA SNELLI VAS ČAKA VITKA LINIJA – Z IZJEMNIM PRAZNIČNIM POPUSTOM IN 100% GARANCIJO USPEHA!

Ste že slišali?! Centre LINEA SNELLA, ki jih najdete v 9 ih krajih po Sloveniji, je že obiskal BOŽIČEK! Seveda ni prišel praznih rok… V svoji malhi presenečenj je za vas prinesel kar 75 PRAZNIČNIH PAKETOV z izjemnimi prazničnimi popusti!

Med 1. in 31. decembrom 2017 si lahko, z njegovo, svojo in našo pomočjo, izpolnite svoje največje ŽELJE ter celostno in trajno poskrbite za svoje telo, zdravje in počutje. To bo najboljša popotnica za leto 2018! Le sedaj lahko pridobite svoj Snelly Star, najcelovitejši program oblikovanja ženskega telesa na tržišču, ali Lifestyle program preoblikovanja telesa za le 48 EUR!

Kako? Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella, s prijazno in strokovno Snelly terpevtko določite svoj program preoblikovanja telesa in, še pred nakupom, zavrtite praznično “KOLO SREČE”! Tako zanesljivo pridobite od 15 do kar 30 % POPUSTA!

Še več… v kolikor se bo “KOLO SREČE” ustavilo na polju “BOŽIČEK”, boste svoj izbrani, najcelovitejši program oblikovanja telesa na tržišču, prejeli za le 48 EUR! Tako bo vaša pot do vitke linije ugodna in 100%, pisno ZAJAMČENA!

Pohitite in se še danes prijavite na BREZPLAČEN POSVET. Izgubili boste le odvečne kilograme, slabo voljo in nezdrave navade! 🙂

* Vsaka posameznica lahko zavrti “Kolo sreče” le enkrat. Razporeditev popustov na “Kolesu sreče” je enaka v vseh centrih Linea Snella v Sloveniji. Več informacij pridobite v svojem izbranem centru Linea Snella.

Rezervirajte še danes BREZPLAČEN POSVET, izberite svoj Linea Snella program, zavrtite “KOLO SREČE” in si zagotovite enega od 75-ih PRAZNIČNIH paketov Snelly programov!

Brezplačen posvet

Novo leto je čas za ZADOVOLJSTVO v lastnem telesu!

Stroge diete in ekstremni telesni napori niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa?! V LInea Snelli zagovarjamo skladno in FIT žensko postavo! Naročite se na brezplačen posvet, določite si svoj cilj, izberite ustrezen Linea Snella paket preoblikovanja telesa, mi pa vas bomo pripeljali do želenega, pisno zajamčenega rezultata!

Do VITKE LINIJE in odličnega počutja vas vodi le 1 ODLOČITEV! Sprejmite jo in…

  • odpravite odvečne kilograme,
  • odpravite celulit,
  • zmanjšate telesni obseg
  • in zboljšate svoje zdravje in počutje

Od odvečnih kilogramov in centimetrov pa se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub! V Linea Snelli svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način!

Brezplačen posvet

ls-1  ls-20ls-7  ls-10

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4 ih tednih (10 ih obiskih), kar sovpada s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije in vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše učinkovito vzdrževanje ciljne telesne teže. Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve do tri ure tedensko. V tem času opravite:

  • individualno prilagojeno vadbo z visoko energijsko porabo,
  • se sprostite v savni
  • nahranite kožo 
  • ter se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete moč za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Izpolnite obrazec za BREZPLAČEN POSVET.

Prisrčno vabljeni!

Vaša Linea Snella

p.s. V Sloveniji nam trenutno zaupa več kot 1600 obiskovalk. Pomagali pa smo že več 10.000 Slovenkam. Najdete nas na 9 lokacijah po Sloveniji!

p.s.s. Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega programa oblikovanja telesa.

In še dokaz, da so uresničljivi prav vsi cilji… nekaj izmed mnogih Linea Snella obiskovalk, ki so že pogumno stopile na pot do svojih ciljev in ZMAGALE! Pridružite se jim tudi VI! 

Preverite ZGODBE O USPEHU.

Barbara lineasnella-zgodbe-o-uspehu-2

mateja mrak ZgodbeUspeh_C_02

32 let delovanja na mednarodnih trgih, že 18 let z vami v Sloveniji!

Linea Snella je  že tisoče zadovoljnim obiskovalkam po svetu pomagala uspešno preoblikovati svojo postavo, doseči želeno formo ter celostno izboljšati kvaliteto življenjaMetoda Linea Snella® namreč velja za eno najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod oblikovanja ženskega telesa na svetu. V Linea Snelli vas do vitke in skladne ženske linije pripeljemo hitro, zanesljivo in bistveno lažje. Predvsem pa upoštevajoč znanstvena spoznanja, vaše individualne potrebe ter tudi popolnoma zajamčeno. 

Vabljeni na BREZPLAČEN POSVET.

Spremljajte nas na Facebook strani Linea Snella Slovenija!

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
X

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec.

Želim biti obveščen o najnovejših akcijah in dogodkih
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!