Ujemite paket s kar 27% POPUSTOM – tudi za čas TOP sezone!

V LINEA SNELLI VAS ČAKA VITKA LINIJA s 27% POPUSTOM IN 100% GARANCIJO USPEHA + do mesec dni BREZPLAČNEGA programa!

V centrih LINEA SNELLA, ki jih najdete v 9 ih krajih po Sloveniji, smo kar 150-im “all in one” Snelly Star paketom ZAMRZNILI CENE! Tako bo vaša pot do trajne preobrazbe še ugodnejša in lažja!

Med 1. in 31. januarjem 2018 si lahko izpolnite svoje največje ŽELJE ter celostno in trajno poskrbite za svoje telo, zdravje in počutje. Le sedaj lahko pridobite svoj Snelly Starnajcelovitejši program oblikovanja ženskega telesa na tržišču, ali Lifestyle program preoblikovanja telesa po zamrznjeni ceni – s kar 27% POPUSTOM!

Kako? Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella, s prijazno in strokovno Snelly terpevtko določite svoj program preoblikovanja telesa in zanesljivo pridobite 27% POPUSTA in do meseca dni brezplačnega programa! Tako bo vaša pot do vitke linije ugodna in 100%, pisno ZAJAMČENA!

Pohitite in se še danes prijavite na BREZPLAČEN POSVET. Izgubili boste le odvečne kilograme, slabo voljo in nezdrave navade! 🙂

Novoletni paketi vam prinašajo vitko linijo s 27% POPUSTOM in do mesec dni BREZPLAČNEGA programa!

* Promocija velja od 1. do 31. januarja 2018 oz. do razprodaje vseh paketov. Vsaka posameznica lahko zakupi največ 6 enomesečih Snelly Star programov z zamrznjeno ceno. To omogoča koriščenje programa po ugodni ceni tudi v TOP sezoni (marec, april, maj, junij), ko so sicer programi dostopni po rednih, višjih cenah. Po promocijski ceni je v Sloveniji na voljo skupno 150 paketov. Ob nakupu prejmete tudi dodatne brezplačne vrednostne točke, ki jih lahko porabite za terapije po lastni izbiri. Število dodatnih točk je odvisno od števila zakupljenih enomesečnih programov. Več informacij prejmete v izbranem Linea Snella centru.

Zagotovite si ugodne cene tudi med TOP sezono! Rezervirajte enega od 150-ih paketov in izkoristite 27% popust in dodatne vrednostne točke! Z njimi lahko pridobite tudi do enega dodatnega brezplačnega meseca programa.

Brezplačen posvet

Novo leto je čas za ZADOVOLJSTVO v lastnem telesu!

Stroge diete in ekstremni telesni napori niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa?! V LInea Snelli zagovarjamo skladno in FIT žensko postavo! Naročite se na brezplačen posvet, določite si svoj cilj, izberite ustrezen Linea Snella paket preoblikovanja telesa, mi pa vas bomo pripeljali do želenega, pisno zajamčenega rezultata!

Do VITKE LINIJE in odličnega počutja vas vodi le 1 ODLOČITEV! Sprejmite jo in…

  • odpravite odvečne kilograme,
  • odpravite celulit,
  • zmanjšate telesni obseg
  • in zboljšate svoje zdravje in počutje

Od odvečnih kilogramov in centimetrov pa se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub! V Linea Snelli svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način!

Brezplačen posvet

ls-1  ls-20ls-7  ls-10

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4 ih tednih (10 ih obiskih), kar sovpada s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije in vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše učinkovito vzdrževanje ciljne telesne teže. Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve do tri ure tedensko. V tem času opravite:

  • individualno prilagojeno vadbo z visoko energijsko porabo,
  • se sprostite v savni, 
  • nahranite kožo 
  • ter se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete moč za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Izpolnite obrazec za BREZPLAČEN POSVET.

Prisrčno vabljeni!

Vaša Linea Snella

p.s. V Sloveniji nam trenutno zaupa več kot 1600 obiskovalk. V 18-ih letih delovanja smo pomagali pa smo že več 10.000 Slovenkam. Najdete nas na 9 lokacijah po Sloveniji!

p.s.s. Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega programa oblikovanja telesa.

In še dokaz, da so uresničljivi prav vsi cilji… nekaj izmed mnogih Linea Snella obiskovalk, ki so že pogumno stopile na pot do svojih ciljev in ZMAGALE! Pridružite se jim tudi VI! 

Preverite ZGODBE O USPEHU.

Barbara lineasnella-zgodbe-o-uspehu-2

mateja mrak ZgodbeUspeh_C_02

32 let delovanja na mednarodnih trgih, že 18 let z vami v Sloveniji!

Linea Snella je  že tisoče zadovoljnim obiskovalkam po svetu pomagala uspešno preoblikovati svojo postavo, doseči želeno formo ter celostno izboljšati kvaliteto življenja. Metoda Linea Snella® namreč velja za eno najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod oblikovanja ženskega telesa na svetu. V Linea Snelli vas do vitke in skladne ženske linije pripeljemo hitro, zanesljivo in bistveno lažje. Predvsem pa upoštevajoč znanstvena spoznanja, vaše individualne potrebe ter tudi popolnoma zajamčeno

Vabljeni na BREZPLAČEN POSVET.

Spremljajte nas na Facebook strani Linea Snella Slovenija!

Brezplačen posvet

 

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
X

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec.

Želim biti obveščen o najnovejših akcijah in dogodkih
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!