V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Za vstop je, po odloku Vlade Republike Slovenije, potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vnovčite lahko tudi BON 21. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Blog Nine Lipnik: začetek vadbe v centru Linea Snella

Kako se je začelo… Moram priznati, da sem kar nekaj časa oklevala, preden sem dejansko vzela v roke telefon in poklicala za prvi obisk. Kot mamica dveh majhnih otrok (eden je komaj dopolnil eno leto) sem verjetno, kot marsikatera druga, pozabila nase in svoje potrebe. Večkrat sem gledala stare fotografije in si mislila: »Vauuu, kako sem bila takrat še ˝šlang˝«. A dve nosečnosti sta terjali svoj davek in mi pustili predvsem ogromen trebuh, ki je, kljub ali pa ravno zaradi vseh (nepravih) diet, pridno ostajal. Na koncu me je želja po tem, da bi spet izgledala in se počutila FIT, premagala in vtipkala sem številko centra Linea Snella Slovenj Gradec.

Nina Lipnik v centru Linea Snella Slovenj Gradec

Zakaj ravno Linea Snella? Zato, ker sem dejansko slišala same pohvale in videla spremembe tudi pri dveh, meni dobro poznanih, ženskah.

Moram priznati, da sem se že po prvi vadbi počutila bolje, saj sem vedela, da končno počnem nekaj zase. Zavedanje, da nisem samo mamica, partnerka in vzgojiteljica, ampak tudi nekdo, ki ima sebe rad, me je razveselilo in v svoji koži sem se takoj pričela počutiti »domače«.

Rezultati so se pokazali že po prvih 5-ih obiskih, saj sem že v prvih štirinajstih dneh izgubila 2kg in 15cm telesnega obsega. Iz dneva v dan sem bolj prepričana, da mi bo uspelo do končnega cilja – v ogledalu ponovno zagledati žensko, ki si je všeč!

Terapevtke v centru Linea Snella Slovenj Gradec so super »bejbe«. Z večnim nasmeškom, vzpodbudnimi besedami in dobrimi navodili skrbijo, da se v centru Linea Snella super počutim. Tudi zato se veselim vsakega obiska.

Nina Lipnik in vadba v Thermoslimu.

Vadba je prilagojena meni, mojemu fizičnemu stanju in pripravljenosti. Vaje in število njihovih ponovitev se stopnjuje postopoma, glede na moj napredek. Zato se mi vadba sploh ne zdi naporna. Nasprotno… vsakega novega obiska se veselim!

Tisti, ki pravi, da moraš za izgubo kilogramov stradati, očitno še ni bil v Linea Snelli. Nov način prehranjevanja, ki ga s pomočjo terapevtk, osvajam, mi je zelo všeč. Nikoli nisem lačna. Petkrat dnevno jem in hujšam. Noro!

Kako sem spremenila prehranjevanje, kakšni so rezultati po prvem mesecu in kako uskladim vadbo s službo ter družino vam zaupam čez 14 dni. Komaj čakam!

PREBERITE NADALJEVANJE… Kakšni so Ninini najnovejši rezultati?

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA