Novo leto, nove zaobljube. Moram shujšati.

Zelo znani stavek, ki si ga zada ob novem letu kar veliko punc.

V novem letu sem se tudi jaz zaobljubila in odločila, da moram narediti nekaj glede moje teže. Zato sem se odločila, da se pridružim programu Linea Snella, pri kateri imajo terapevte, ki te vodijo čez celoten proces hujšanja.


No, pa pa pojdimo na začetek. Moje ime je Teja, stara sem 35 let, mamica 5 let stare punčke in super žena.

Do svojega 30. leta nisem nikoli imela težav s težo. Ukvarjala sem se z različnimi športi: badmintonom, tekom, jahanjem. Pri 30-ih sem zanosila, po porodu mi je ostalo dobrih 5 kg viška. V letošnjem letu, natančneje marca, sem se odločila, da spravim dol še teh par kilogram. Preko online programa sem od doma telovadila 3-krat na teden in začela manj jesti. Po parih mesecih so šli kilogrami samo še gor kljub temu, da sem telovadila in zelo malo jedla. Imela sem 2–3 obroke na dan. V mesecu decembru sem zaključila z vadbo in pridobila še dodatnih 5 kg. Bila sem v položaju, kjer nisem več vedela, kaj naj naredim ‒ kljub temu, da sem telovadila in manj jedla so šli kilogrami gor.

V začetku decembra sem izvedela za Lineo Snello preko kolegice, povedala mi je, da pozna dve prijateljici, ki sta obiskovali vadbo v Linea Snelli in sta bili nad njo zelo pozitivno presenečeni. Na začetku sem bila malo zadržana,  čez kak dan sem pa tudi sama malo pregledala njihovo stran.

Na spletni strani imajo  obrazec za brezplačni uvodni  posvet. Pa sem si rekla, daj Teja prijavi se, saj nimaš nič za izgubiti (samo kilograme). In res sem se prijavila, po dveh dneh pa so me iz poslovalnice povabili na posvet.

Prvi vtis ob samem prihodu je bil zelo pozitiven, terapevtka me je zelo lepo sprejela, nato sva opravili kratek posvet o mojih prehranjevalnih navadah in tehtanje z analizo sestave telesa. Rezultati so pokazali, da imam delež vode in mišic v telesu v mejah normale, vsi ostali parametri pa so bili povečani: vsebnost maščob in prekomerna  telesna teža.

Teja je v centru Linea Snella zavrtela praznično kolo sreče in zadela Božička.

Terapevtka mi je nato predstavila program, ki bi bil zame najbolj primeren. Glede na moje rezultate mi je svetovala program Snelly Star, ki bo trajal 3 mesece.

Odločila sem se, da se pridružim programu Linea Snella. Mnenja sem, da bom s kombinacijo urejene in redne  prehrane in pravilno zasnovanim konceptom vadbe, ki ga bom imela v Linea Snelli, zagotovo shujšala. Moj največji cilj je, da shujšam in da lahko spet  oblečem tiste stare Levis  kavbojke.

V mesecu decembru imajo akcijo kolo sreče s popusti, če pa zadeneš Božička, program stane le dobrih 98 €. Zavrtela sem kolo in nasmehnila se mi je sreča, ker sem zadela Božička.

Teja je zadela Božička in prejela program Snelly Star s popustom.
Vadba v Bodywarmu.

V četrtek sem začela s prvo vadbo. Se vam javim do naslednjič. Komaj čakam.

Teja opravlja vadbe.
Teja opravlja vadbe.
Teja opravlja vadbe.

Zdrav um, zdravo telo.

Teja Žakelj Krašovec

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA