Nina Lipnik: jesenski cilji

Nina Lipnik se po krajšem poletnem premoru vrača v center Linea Snella z novimi cilji. Preverite v nadaljevanju …

En lep Snelly pozdrav vsem skupaj. Pa je poletje že za nami. Jooj, kakšna škoda. Tako ga bom pogrešala. Seveda pa  ima tudi jesen svoje čare. Ni ga lepšega kot prelep sončni dan in sprehod po gozdu, ki je odet v vse te čudovite barve.

Ni pa lepšega tudi po malo daljšem premoru ponovno obiskati center Linea Snella. Juhu, moji kilogrami so ostali enaki oziroma sem celo izgubila še enega.  Priznam, privoščila sem si tudi kakšno lučko ali pa sem se drugače pregrešila, ampak še vedno pazim na svojo prehrano. To pomeni da mi v želodčku nikoli ne kruli in da nikoli ni prepoln. 

V centru Linea Snella me terapevtke tudi razvajajo in mi ne samo z vajami nagajajo. 🙂

Zdaj so moji cilji doseženi, vendar imam nove načrte. Želim izgubiti še pet kilogramov, pa tudi če jih ne bo pet, je v prvi vrsti pomembno, da učvrstim svoje telo. Potem pa lahko rečem, da sem “na konju”.

Moje obiskovanje centra Linea Snella se kljub doseženim ciljem nadaljuje, do takrat pa imejte se lepo, predvsem pa IMEJTE RADE SAME SEBE.

Preverite tudi:

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA