Nina Lipnik: misija Snelly Belly se nadaljuje

Jooj, a ni luštno, ko se začnejo tako topli dnevi. Ko zjutraj, ko pogledaš skozi okno zagledaš sonček in ko ga odpreš, zaduhaš vonj po sveže pokošeni travi in slišiš ptičje petje.

To je moj čas v letu, čas, ko čutim, da sem živa in je življenje lepo, kljub vsem preprekam, ki nam občasno prekrižajo pot. Kljub neprespani noči, ker se moj malček odloči, da je luštno ponoči slišati mamin pštttt zaspii. Kljub vsakdanjemu napornemu dnevnemu tempu in kljub nekaterim ljudem, ki na vsak način hočejo, da si slabe volje.

Nekje najdem moč in energijo, da si rečem vse bo ok in ja, življenje je lepo in neponovljivo. In verjemite mi, da k temu pripomore tudi obisk Linee Snelle. Vsakič, ko zapustim center, čutim še večji zagon, da bom zmogla, da vendarle delam nekaj tudi zase in svoje zdravje.

Nina Lipnik v centru Linea Snella

Izgubila sem že 80 cm in 13 kilogramov. Končno lahko tudi oblečem še kaj drugega kot le ohlapna oblačila. Kupila si bom nove kopalke! Moja misija Snelly Belly se nadaljuje.

Otrokom želim prijeten začetek poletnih počitnic, ostalim pa veliko pozitivne energije … do naslednjič.

Nina Lipnik je izgubila že 80 cm in 13 kg.

Preverite tudi:

  • PRVI ZAPIS: kako je Nina začela svojo pot v Linea Snelli
  • DRUGI ZAPIS: njeni prvi rezultati ob vadbi v Linea Snelli
  • TRETJI ZAPIS: njeni občutki o zdravem načinu hujšanja
Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA