Nina Lipnik: ženske si moramo vzeti čas zase

Menim, da si ženske vzamemo premalo časa samo zase.  Seveda govorim tudi v svojem imenu.  Vsakdanji tempo, služba, otroci in druge obveznosti  nam onemogočajo, da si vzamemo čas zase. Mislim, da se marsikatera mamica najde v tem zapisu. Sama včasih pozabim celo jesti, da o čem drugem sploh ne govorim.

Zjutraj si skuham kavo, ki jo potem pijem, mrzlo seveda, skozi cel dopoldan. Pospravljanje hiše je kot tombola, saj v roku ene ure vse ponovno izgleda, kot da bi sliko prevrtel nazaj. Marsikatera mamica zaradi te rutine postane nesrečna in preutrujena. Posegati začnemo po nezdravih prigrizkih,  v mojem primeru je to prijateljica Milka, hitri prehrani, kile pa seveda začnejo naraščati.

Vse dokler ne rečemo STOP. Žal pa se potem lotevamo raznoraznih diet, skušamo shujšati s tekom ali pa nas premamijo razne TV-reklame, ki ponujajo čudežne pasove, ki delujejo kar ob gledanju televizije, ali kremice, s katerimi se pred spanjem namažemo, zjutraj pa smo že suhe.  Ko bi vsaj delovalo, a žal je vse skupaj larifari.

Za izgubo kilogramov moramo poskrbeti za pravilno prehrano in seveda vključiti gibanje. Zato pa bi se lahko reklo, da je Linea Snella pravi čudež, saj obljublja izgubo kilogramov na enostaven način, brez prevelikega truda, vsaki posameznici glede na njene zmožnosti. Ne zahteva diet, pri katerih bi čutili lakoto, ampak dejansko imaš pet dnevnih obrokov, ki vključujejo tudi ogljikove hidrate, a na pravilen način.

Nina Lipnik med učvrščevanjem kože in razavajanjem v Bodywarmu
Nina Lipnik med individualno vadbo v Thermoslimu.

Zaradi poškodbe centra žal nisem obiskala že 14 dni, a kmalu ponovno zaštartam, saj je pred mano še skoraj polovica poti. A povem vam, da sem deset kilogramov izgubila brez kakršnihkoli težav, z veliko motivacije in nasmehom na obrazu, vsakič ko sem stopila v center Linea Snella.

Preverite tudi:

  • PRVI ZAPIS: kako je Nina začela svojo pot v Linea Snelli
  • DRUGI ZAPIS: njeni prvi rezultati ob vadbi v Linea Snelli
Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA