Novo leto, nove zaobljube: občutki po 14 dneh programa

Prvi dan programa sva imeli s terapevtko še posvet o prehrani. Naročila mi je, da moram v svoj prehranjevalni program uvesti 5–6 obrokov dnevno, med obroki naj bo največ 3 ure razmika.

Prvi obrok: zajtrk (30 minut potem, ko vstanem)

Drugi obrok: dopoldanska malica

Tretji obrok: kosilo

Četrti obrok: popoldanska malica

Peti obrok: večerja (najkasneje 3 ure pred spanjem)

Čez dan moram zaužiti dovolj tekočine: 2–2,5 l vode.

Po 15.00 uri obroki brez ogljikovih hidratov.

Zauživam naj hrano, ki je čimbolj raznovrstna in iz vseh prehranskih skupin: ogljikovi hidrati, beljakovine, maščobe, sadje in zelenjava.

Terapevtka se je zelo lepo potrudila, pripravila mi je seznam priporočenih živil za sestavo jedilnika s 1400 Kcal. Pripravila mi je tudi razpredelnico živil z visokim in nizkim glikemičnim indeksom. Dobila sem tudi dnevnik prehrane za 7 dni, kamor si bom vsak dan pisala, kaj sem pojedla za zajtrk, malico, kosilo, večerjo, koliko in kaj sem popila in kakšno je moje počutje.

Takoj so se mi porajala vprašanja in dvomi, ali mi bo to uspelo. V svoj prehranjevalni program moram uvesti še dodatna dva obroka, vendar še ne vem, kako mi bo to uspelo.

Nato je sledila vadba, ki sem jo že komaj čakala.

Vadba, ki se izvaja v ležečem položaju.

Preoblekla sem se v športno opremo, sledilo je prvo tehtanje in nato vadba v Thermoslimu. Terapevtka je pripravila načrt vaj, ki so primerne, da bom izgubila odvečno maščobo na predelih okoli trebuha, bokov, zadnjice, stegen in rok. Vse vaje se izvajajo v ležečem položaju, brez obremenitve hrbtenice in sklepov. Prvi dan sem morala vsako vajo ponoviti 14-krat. Povedati vam moram, da se v Thermoslimu počutim zelo prijetno (toplo), konstantna temperatura je 37 °C. Med vadbo je glava zunaj, zato naj vas ne skrbi, da boste težko dihale oz.  da ne boste imele dovolj kisika. Terapevtka mi je sproti govorila, katero vajo moram narediti, mi jo pokazala in me tudi popravila, če sem jo narobe izvedla. Število ponovitev se z vsako vadbo povečuje za 2 ponovitvi. Po pol ure vadbe v Thermslimu je sledilo tuširanje in nato terapija v Bodywarmu.

Bodywarm izgleda tako kot savna, v kateri je konstantna temperatura 37 °C. Povedati vam moram, da sem bila prvič v savni in me je bilo na začetku kar malo strah, nato sem vse lepo odmislila, zaprla oči, se sprostila in na polno uživala. V Bodywarmu sem bila dobrih 15 minut. Sledilo je še drugo tehtanje in zaključek mojega prvega obiska.

Vadba mi je bila zelo všeč. Glede prehrane pa upam, da mi uspe. Se vam javim čez 14 dni.

Teji je vadba po dveh tednih všeč, vsakega obiska pa se veseli.

P.S.: sporočiti vam moram, da sem po 14 dneh vadbe (petih obiskih) izgubila 2 kilograma. JUHUHU!

Se beremo. 🙂

“Smo tisto, kar delamo večkrat. Odličnost torej ni dejanje, ampak je navada.” – Aristotel

Teja Žakelj Krašovec

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA