V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Za vstop je, po odloku Vlade Republike Slovenije, potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vnovčite lahko tudi BON 21. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Občutki po prvem mesecu vadbe v Linea Snelli

Ne morem verjeti, da je minil že en mesec od prvega obiska vadbe. Za mano je že deseta vadba.

Povedati vam moram, da imam največ težav s prehrano. Kaj bom jedla, kdaj bom jedla, kako se izogniti sladkorju po 15.00 uri … Zato sem si doma na hladilnik nalepila seznam priporočenih živil, ki sem ga dobila pred začetkom vadb in se ga poskušam držati, kolikor se le da.

Odkar hodim v Linea Snello, sta se tudi mož in hčerka pridružila mojemu prehranjevalnemu režimu (popoldanski malici in večerji).

Za lažjo in hitrejšo pripravo obroka pa me velikokrat reši moj plonk listek na hladilniku. Če sem na terenu, si poskušam pripraviti obrok že zjutraj, če mi ne uspe pa skočim v najbližjo trgovino po sendvič, jogurt, sadje …

Seznam s priporočenimi živili na hladilniku.

Dneve, ko imam vadbo, vedno komaj čakam. To je čas, ki si ga namenim sebi.

Teja opravlja vadbo Thermobike.

Vadbo obiskujem dvakrat do trikrat na teden. Sedaj imam že 26 ponovitev vsake vaje. Vadba v Thermoslimu mi zelo hitro mine, saj so vaje dinamične in vključujejo posamezne dele telesa. Po vadbi imam kdaj pa kdaj tudi malo »musklfibra«.

Teja opravlja vadbo Thermobike.

In za piko na i sledi še sproščanje v Bodywarmu, ki zame predstavlja popoln zaključek vadbe v Linea Snelli.

Verjetno vas zanima, če sem kaj izgubila.  Sem, sem, kile gredo počasi dol.

Zahvaliti se moram tudi vsem terapevtkam v centru Linea Snella Bežigrad.

Se vam kmalu javim s kakšno kilco manj.

Teja Žakelj Krašovec

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA