Zaradi razglasitve epidemije virusa COVID-19 bodo centri Linea Snella začasno zaprti do preklica. Situacijo bomo budno spremljali in vas o vseh spremembah sproti obveščali na naši Facebook in spletni strani. Želimo vam veliko zdravja.

Tinin BLOG: Kakšen pa je tvoj izgovor?

Ah, ti izgovori. Včeraj nisem imela časa, danes imam spet ogromno dela, jutri pa … Jutri pa res začnem! Razmišljam dalje. Nemogoče, jutri pa res ne morem začeti, saj nas v naslednjih dneh čaka še mamino praznovanje, s prijateljicami gremo v mehiško restavracijo, kolega pa bo vsak čas postal novopečeni očka, kar pomeni, da bodo mize spet polne dobrot.

In če vsega tega ne bi bilo, le kdo bo, medtem ko bom izgubljala kalorije, pazil na moja dva navihanca? Ne bo šlo. Misija hujšanja je torej do nadaljnjega prestavljena, zato si bom samo še danes (in vse ostale dni) po obilnem kosilu brez slabe vesti privoščila košček čokolade. No, precej verjetno je, da bo ostala le prazna embalaža, jaz pa se bom zaspano in brez energije vlekla po stanovanju, medtem ko bosta mala nadobudneža razgrajala in hotela, da jima posvetim vso svojo pozornost. Popoldne bom še nekako preživela, zvečer pa bom z največjim veseljem in še večjim apetitom pojedla ostanke, ki jih bosta pustila otroka. Je sploh kaj boljšega od polnega želodčka?

blog_3

Po dveh porodih se je zgradba telesa res nekoliko spremenila, čeprav sem (to sem ugotovila šele na brezplačnem posvetu) pred prvo nosečnostjo imela le en kilogram več kot 1. junija 2016. Razširili so se mi boki, trebuh, ki ga zadnje tri leta krasijo strije, sem vedno imela, stegna pa … Uf, polna celulita, ki pa se ga v dolgih hlačah sploh ne opazi. Tehtanje je bilo najhujše opravilo in čeprav sem nazadnje stala na tehtnici prvega oktobra 2014, so se mi številke vedno znova prikazovale pred očmi.

Nekje globoko v sebi sem vedela, da tako ne more iti več naprej. Nakupovanje oblačil je postalo nočna mora; kar mi je bilo všeč, sem lahko le od daleč opazovala, izbira oblačil na oddelkih za močnejše postave pa nikakor ni (bila) po mojem okusu. Spet se je bližalo poletje, sezona kratkih hlač, oprijetih majčk (ker če si močnejši, je tako ali drugače vse oprijeto) in kopalk. Res sem bila slabe volje. Razočarana in jezna hkrati. To se mora končati. Stara bom 30 let, izgledam pa slabše kot starejše gospe, ki so večji del svojega življenja posvetile delu na kmetiji. Vsaj enkrat v življenju bi bila rada ponosna nase in svojo postavo. Vsaj enkrat bi rada kupila puloverje in majice, ki mi bodo všeč. Roko na srce; konfekcijska številka 46 sicer ima nekaj izbire, tudi tako kritično še ni, a jaz se v tem telesu ne počutim več dobro.

Konec maja, ko sem čakala na zagovor diplome in bila precej pod stresom, sem na spletni strani spet videla oglas Linea Snelle. Takšne in podobne oglase sem največkrat preskočila, tokrat pa sem se odločila, da jim dam priložnost. Le kaj ponujajo? Po vsej verjetnosti prazne obljube. Vseeno sem brala dalje. Nad informacijami sem bila navdušena. Nazadnje, ko sem z odprtimi usti prebrala nekaj zgodb o uspehu, sem izpolnila še obrazec za brezplačen posvet v najbližjem centru. S terapevtko Barbaro, ki me je klicala in prijazno povabila na neobvezujoč posvet, sva se dogovorili za obisk. Prvega junija letos sem prvič obiskala center Linea Snella v Šenčurju. Nadaljevanje sledi… 🙂

img_2016-10-24_13-10-0320161109_074151

Tina Benedičič

Brezplačen posvet


Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA