Zaradi razglasitve epidemije virusa COVID-19 bodo centri Linea Snella začasno zaprti do preklica. Situacijo bomo budno spremljali in vas o vseh spremembah sproti obveščali na naši Facebook in spletni strani. Želimo vam veliko zdravja.

Tinin BLOG: Počistite svoje podstrešje in sebe uvrstite na vrh seznama!

Dnevi so minevali, jaz pa sem se navajala na nov ritem. Priznam, bilo je hudo, težko, včasih bi se najraje zaprla v sobo in na ves glas jokala. Spremembo je pridno javljal tudi moj želodček; ker se že nekaj dni nisem do onemoglosti napokala, me je s čudnimi zvoki opozarjal, naj mu vendarle namenim vsaj košček čokolade, mogoče pest smokijev, najbolje pa bi bilo, če bi vase zmetala vse, kar sem videla.

Vedela sem, da tokrat moram vztrajati. Brez izgovorov! In veste, kaj? Uspelo mi je! Prvih nekaj dni sem se spraševala, zakaj za vraga sem se sploh lotila tega, nato pa je Linea Snella postala del mojega življenja.

Tina je izgubila 20kg.

Prve meritve sem imela po petih obiskih. V štirinajstih dneh, ko so moji najbližji sicer že opazili prve spremembe, sem izgubila le 7 centimetrov skupnega obsega. Nekaj na rokah, nogah in mečih, prav nič pa okoli prsnega koša, bokov in trebuha. Ah, ni fer, res ne! Pa tako se trudim in se odrekam dobrotam.

In ravno teh 7 centimetrov, ki sem jih oboževala in sovražila hkrati, me je še dodatno motiviralo. Nadaljevala sem s programom, ki mi ga je predpisala terapevtka Barbara, vzponi na bližnji hrib so bili skorajda ljubši od obvezne jutranje kave, z zdravo prehrano pa sva postajali vse boljši prijateljici. Kmalu je spremembo življenjskega stila opazila tudi okolica. Vaaaav, Tina, kaj delaš? Si to res ti? Dobr zgledaš, ni kej! Ej, tastara, kolk si pa ti shujšala? Sej si vsa shirana vidt, se boš se posušila! 🙂 Ah, tako hudo spet ni. Še vedno imam kar nekaj zaloge, brez skrbi. V pol leta sem pa izgubila 112 cm skupnega obsega oz. dobrih 20 kilogramov.

Nekateri se še danes veselijo skupaj z mano, spet drugi (predvsem tisti bolj okrogli, ki le s težavo dvignejo svojo leno rit) pa se pretvarjajo, da se zadnjih 6 mesecev ni zgodilo prav nič, čeprav vem, da jim gre moj uspeh pošteno na živce. Včasih tišina pove več kot tisoč besed. In veste, kaj? Oni so tisti, zaradi katerih se počutim še toliko bolje. Da, to sem prava jaz! Veselo in nasmejano dekle, ki je s pomočjo najboljših terapevtk in ogromno samodiscipline doseglo zavidljive rezultate.

Cilj, ki se mi je dobre pol leta nazaj zdel nedosegljiv, je sedaj postal realnost. Ko se pogledam v ogledalu in vidim, da dejansko dobro izgledam, se počutim odlično, bolj sem samozavestna, od pozitivne energije pa me itak ves čas razganja. To so nora trideseta, o katerih sem vedno sanjala. A moja zgodba v Linea Snelli še ni končana. Počasi bom začela verjeti, da sem res rojena pod srečno zvezdo. Na kolesu sreče se je decembra kazalec ustavil na polju z Božičkom, kar pomeni, da bom s programom nadaljevala še najmanj dva meseca. Juhu, gremo naprej!

Dragi moji, vse je v glavi! Če bi vedeli, kako dobro se počutim z nekaj kilogrami manj, bi s telovadbo in preoblikovanjem postave začeli že včeraj! A nikoli ni prepozno! Premagajte izgovore ter ignorirajte tiste, ki pravijo: Res moraš telovaditi in za to še plačati? Sej si nora, rajš si kej novega privošči. No, sej jest bi tut tkole shujšala, ampak nimam časa, a veš? Vem in deloma razumem. A ko boste enkrat počistili svoje podstrešje in na vrh seznama uvrstili sebe, bo uspeh zagotovljen! Pa srečno!

 

Tina je izgubila 20 kg

Tina je s pomočjo 6-mesečnega programa Linea Snella izgubila 20 kilogramov in 112 centimetrov skupnega obsega, sedaj pa težo uspešno vzdržuje! Čestitamo! 

 

Tinin BLOG: Številke na tehtnici obožujem
#3poglavje

Tinin BLOG: Naredila sem prvi korak!
#2poglavje

Tinin BLOG: Kakšen pa je tvoj izgovor?
#1poglavje

 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA