Vtisi po dveh mesecih vadbe v centru Linea Snella

Kako čas beži, program v Linea Snelli obiskujem že 2 meseca, pred mano pa je še zadnji mesec novoletnega izziva. Kot sem že napisala, vadbo obiskujem 2-krat a na teden, ostale dneve, ko ne hodim v Linea Snello, pa mi kar nekaj manjka in jo pogrešam.

Program v Linea Snelli je res dobro načrtovan: tako prehrana kot vadbeni del. Hrani se ne odrekam, jem 5-krat na dan, v jedilnik pa sem vnesla bolj zdravo prehrano z več zelenjave.

V program verjamem, ker je učinkovit in obenem tudi sproščujoč. Odkar hodim na vadbo, se počutim zelo dobro, še mož reče, da nisem tok zoprna.

Teja obiskuje vadbo v centru Linea Snella 2-krat na teden.

Spremembe na telesu so že vidne, predvsem na nogah, rokah in trebuhu. Zato imam tudi večjo motivacijo, da z vadbo nadaljujem naprej. Kmalu se bliža poletje in letos mi zagotovo ne bo nerodno nositi kopalk.

Teja obiskuje vadbe v centru Linea Snella že dva meseca in je zadovoljna z rezultati.

Zahvaliti sem moram vsem terapevtkam za spodbudne besede in za motivacijo, ki kdaj pa kdaj tudi malo pade.

“Ključ do uspeha je osredotočenost na stvari, ki si jih želimo.” Sonja Čeh

Se beremo in lep pozdrav do naslednjega bloga,

Teja Žakelj Krašovec

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA