Zaradi razglasitve epidemije virusa COVID-19 bodo centri Linea Snella začasno zaprti do preklica. Situacijo bomo budno spremljali in vas o vseh spremembah sproti obveščali na naši Facebook in spletni strani. Želimo vam veliko zdravja.

Poskrbite za zdravo jutranjo rutino

Dober dan se začne v trenutku, ko se zbudite. Za dober začetek pa je ključna tudi zdrava jutranja rutina. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam lahko pomagajo.

jutranja rutina

1. Spat se odpravite ob relativno zgodnji uri. Zagotovite si 8-urni spanec na noč, saj vam bo ta zagotovil energijo za naslednji dan. V večernih urah pospravite računalnike in pametne telefone, raje si privoščite krajše branje pred spanjem. Pa ne le to, da se boste zbudili spočiti, izginili bodo tudi podočnjaki. Pa ne pozabite … Oblačila, torbico in druge pomembne stvari, ki jih naslednje jutro potrebujete, pripravite zvečer pred spanjem. Priprave bodo zagotovile, da bodo vaša jutri bistveno manj stresna.

2. Vsak dan se zbudite ob isti uri. Ja, tudi čez vikende, ko je to mogoče. Telo se navadi na ritem in vsak skok iz rutine predstavlja napor. Čez čas boste čutili, da vam bo telo hvaležno in jutranja utrujenost bo izginila.

3. Jutranje raztezne vaje. Zjutraj si izberite tri najljubše raztezne vaje, saj vam bodo te pomagale pri prebujanju. Z vajami pa ne boste prebudile le svojega telesa, pač pa tudi svojo prebavo.

4. Umivanje obraza. Kolikor imate ob pogledu v ogledalo utrujene in nabrekle oči, vam bo mrzla voda zagotovo pomagala. Jutranje umivanje obraza z mrzlo vodo dela čudeže na koži, zato naj vam to le pride v navado.

5. Kozarec vode z limono. Še pred zajtrkom si privoščite kozarec vode, v katerega lahko iztisnete nekaj kapljic limone. Pomagal vam bo uničiti toksine in hidrirati vaše telo po dolgi noči.

6. Vzemite si čas za zdrav zajtrk. Zajtrk je najpomembnejši obrok v dnevu, saj zagotavlja glavni vir energije za celoten dan, ki je pred vami. Hranljiv zajtrk je bistvenega pomena za zdravo in uravnoteženo prehrano, pa tudi za vaše psihofizično počutje. Zajtrk poleg tega pomaga stabilizirati raven sladkorja v krvi, ki nadzorujejo apetit in energijo. Ključno je torej, da je tudi izbira hrane, ki jo zjutraj zaužijemo, tista prava. Preskakovanje zajtrka lahko povzroči utrujenost, jutranjo omedlevico in pomanjkanje koncentracije.

jutranja rutina

 


Čutite, da je prišel čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Z nasmehom na obrazu topimo odvečne kilograme in centimetre ter preganjamo slabo voljo! VESELIMO se vaše preobrazbe.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet.

 

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA