Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Odlična in zdrava prosena kaša z jabolki

Proso ima izjemne prehranske lastnosti. Ne vsebuje glutena in blagodejno vpliva na prebavo ter ureja črevesno floro, odlično pa je tudi za hujšanje in vzdrževanje lepo oblikovane postave. Vsebuje silicijevo kislino, zaradi katere je naša koža lepša, prav tako lasje, zobje in nohti. Proso dodatno pospešuje odvajanje odvečne vode in s tem strupov iz telesa. To je torej odlično živilo v spomladanskem času, ko telo prebujamo iz zimskega “spanca”.  

Snelly terapevtke proso absolutno priporočajo, pripravile pa so tudi recept za odlično zdravo sladico.

Za pečeno proseno kašo z jabolki potrebujemo:

  • 4 dcl mleka
  • proso
  • ½ kg jabolk (naribane)
  • 2 jajci
  • košček masla
  • cimet

V 4 dcl zavretega mleka stresemo oprano proseno kašo. Kuhamo 15 minut in jo ohladimo. Ob tem naribamo jabolka in v ločeni posodi stepemo sneg iz dveh beljakov. Ko je prosena kaša ohlajena, dodamo jabolka in 2 rumenjaka, nato počasi vmešamo še sneg. Vse skupaj damo v manjši, z maslom namaščen pekač, potresemo s cimetom in pečemo pol ure na 180 stopinj.

Rezultat bo odlična zdrava sladica, ki je primerna tudi kot samostojna jed. Odlično bo potešila željo po sladkem tudi v času hujšanja, prav tako pa se bo prilegla vsem, ki pridno vzdržujejo telesno težo. 

prosena sladicaprosena sladica

Dober tek!

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA