Linea Snella sedaj tudi v Marini IZOLA!

Pričakujemo vas v najsodobnejšem centru v Sloveniji!

Z veseljem vas obveščamo, da lahko za VITKO LINIJO in odlično psihofizično kondicijo sedaj – 100% zajamčeno, poskrbite tudi na čudoviti lokaciji v Marini Izola.

Usrediščeni na obalnem prostoru, le 10 min oddaljeni iz Kopra in Portoroža, tik ob morju, in z zagotovljenimi parkirnimi mesti, vam omogočamo najekskluzivnejše storitve po metodi Linea Snella.

Obogaten izbor vključuje tudi nove, najsodobnejše pristope oblikovanja telesa, anti-aging storitve, terapevtski coaching in psihoterapevtsko pomoč za podporo ob zahtevnejših procesih izgube telesne teže, morebitnih prehranjevalnih motnjah ali čustvenem prenajedanju.

Pripravili smo tudi spremljajoče aktivnosti kot so mindfulness meditacija, nordijska hoja ob obali, večerna joga ter še mnogo drugega.

Z ekskluzivno ponudbo izpolnjujemo svojo obljubo – celostno spreminjati življenja obiskovalk na bolje – tudi za obiskovalke centra Linea Snella na obali.

UJEMITE IZJEMNO OTVORITVENO UGODNOST!
Najhitrejšim 25-im damam, ki se boste prijavile na BREZPLAČEN POSVET, med 20. junijem in 15. julijem 2019, bomo podarili kar do 50% POPUSTA na programe in storitve v našem novem centru!
Pohitite, število prostih mest se hitro zmanjšuje!

Brezplačen posvet

POLETJE je že tik pred vrati! Zablestite v najboljši podobi in sproščeno pričakajte vroče dni! Do poletja lahko (v povprečju) zajamčeno izgubite še do 2 konfekcijski številki! Linea Snella je edini program na tržišču, ki:

 • 100% jamči dogovorjene rezultate,
 • zagotavlja 3 do 4-krat hitrejše rezultate,
 • nudi ekskluzivno okolje, namenjeno le ženskam,
 • že vključuje tudi najsodobnejše anticelulitne in anti-aging terapije.
 • Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo navišje standarde učinkovitosti in varnosti.
 • Z vami v Sloveniji smo že 23 let. Najdete nas na 10-ih lokacijah.

Brezplačen posvet

Tudi vrhunska slovenska umetnica, TINKARA KOVAČ, svoje telo in počutje zaupa Linea Snelli. Oglejte si video intervju – kliknite TUKAJ.

Čas je za ZADOVOLJSTVO v lastnem telesu!

Stroge diete in ekstremni telesni napori niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa?! V LInea Snelli zagovarjamo skladno in FIT žensko postavo! Naročite se na brezplačen posvet, določite si svoj cilj, izberite ustrezen Linea Snella paket preoblikovanja telesa, mi pa vas bomo pripeljali do želenega, pisno zajamčenega rezultata!

Do VITKE LINIJE in odličnega počutja vas vodi le 1 ODLOČITEV! Sprejmite jo in…

 • odpravite odvečne kilograme,
 • odpravite celulit,
 • zmanjšate telesni obseg
 • in zboljšate svoje zdravje in počutje

Od odvečnih kilogramov in centimetrov pa se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub! V Linea Snelli svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način!

Brezplačen posvet

ls-1
ls-20
ls-7
ls-10

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4 ih tednih (10 ih obiskih), kar sovpada s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije in vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše učinkovito vzdrževanje ciljne telesne teže.Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve do tri ure tedensko. V tem času opravite:

 • individualno prilagojeno vadbo z visoko energijsko porabo,
 • se sprostite v savni, 
 • nahranite kožo 
 • ter se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete moč za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Izpolnite obrazec za BREZPLAČEN POSVET.

Prisrčno vabljeni!

Vaša Linea Snella

p.s. V Sloveniji nam trenutno zaupa več kot 1600 obiskovalk. V 22-ih letih delovanja smo pomagali pa smo že več 10.000 Slovenkam. Najdete nas na 10-ih lokacijah po Sloveniji!

p.s.s. Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega programa oblikovanja telesa.

In še dokaz, da so uresničljivi prav vsi cilji… nekaj izmed mnogih Linea Snella obiskovalk, ki so že pogumno stopile na pot do svojih ciljev in ZMAGALE! Pridružite se jim tudi VI! 

Preverite ZGODBE O USPEHU.

Spremljajte nas na Facebook strani Linea Snella Slovenija!

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA