Ujemite izjemno priložnost - kar 50% popust na najcelovitejši program oblikovanja telesa na tržišču! Poleti do rezultata še HITREJE in po POLOVIČNI CENI! Rezervirajte svoj brezplačen posvet v enem od 9ih centrov po Sloveniji.

Linea Snella končno tudi v VELENJU!

Pričakujemo vas s pisno ZAJAMČENIMI rezultati!

Ste že slišali, da lahko za VITKO LINIJO in odlično psihofizično kondicijo sedaj – 100% zajamčeno, poskrbite tudi v Velenju? Zagotovite si FIT formo in odlično počutje!

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč POSVET. Zaupali nam boste svoje želje, mi pa vam bomo pripravili in predstavili najhitrejšo pot do vašega zajamčenega cilja.

Najdete nas na naslovu Cesta talcev 21, Velenje. Novi center Linea Snella je umeščen v manjši poslovni stavbi nasproti Lidla. Nudimo vam zagotovljena parkirna mesta in vam omogočamo najekskluzivnejše storitve po metodi Linea Snella.

Obogaten izbor vključuje tudi najsodobnejše pristope oblikovanja telesa, a terapevtski coaching in psihoterapevtsko pomoč za podporo ob zahtevnejših procesih izgube telesne teže, morebitnih prehranjevalnih motnjah ali čustvenem prenajedanju.

S celostno ponudbo izpolnjujemo svojo obljubospreminjati življenja obiskovalk na bolje – tudi za obiskovalke centra Linea Snella v Velenju.

Veselimo se srečanja z vami!

Ekipa centra Linea Snella Velenje

Brezplačen posvet

Linea Snella je edini program na tržišču, ki:

 • 100% jamči dogovorjene rezultate,
 • zagotavlja 3 do 4-krat hitrejše rezultate,
 • nudi ekskluzivno okolje, namenjeno le ženskam,
 • že vključuje tudi najsodobnejše anticelulitne in anti-aging terapije.
 • Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo navišje standarde učinkovitosti in varnosti.
 • Z vami v Sloveniji smo že 24 let. Najdete nas na 10-ih lokacijah.
 • Vaša varnost in udobje sta nam na prvem mestu!

Brezplačen posvet

Tudi vrhunska slovenska umetnica, TINKARA KOVAČ, svoje telo in počutje zaupa Linea Snelli. Oglejte si video intervju – kliknite TUKAJ.

Čas je za ZADOVOLJSTVO v lastnem telesu!

Stroge diete in ekstremni telesni napori niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa?! V LInea Snelli zagovarjamo skladno in FIT žensko postavo! Naročite se na brezplačen posvet, določite si svoj cilj, izberite ustrezen Linea Snella paket preoblikovanja telesa, mi pa vas bomo pripeljali do želenega, pisno zajamčenega rezultata!

Do VITKE LINIJE in odličnega počutja vas vodi le 1 ODLOČITEV! Sprejmite jo in…

 • odpravite odvečne kilograme,
 • odpravite celulit,
 • zmanjšate telesni obseg
 • in zboljšate svoje zdravje in počutje

Od odvečnih kilogramov in centimetrov pa se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub! V Linea Snelli svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način!

Brezplačen posvet

ls-1
ls-20
ls-7
ls-10

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4 ih tednih (10 ih obiskih), kar sovpada s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije in vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše učinkovito vzdrževanje ciljne telesne teže.Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve do tri ure tedensko. V tem času opravite:

 • individualno prilagojeno vadbo z visoko energijsko porabo,
 • se sprostite v savni, 
 • nahranite kožo 
 • ter se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete moč za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Izpolnite obrazec za BREZPLAČEN POSVET.

Prisrčno vabljeni!

Vaša Linea Snella

p.s. V Sloveniji nam trenutno zaupa več kot 1600 obiskovalk. V 24-ih letih delovanja smo pomagali pa smo že več 10.000 Slovenkam. Najdete nas na 10-ih lokacijah po Sloveniji!

p.s.s. Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega programa oblikovanja telesa.

In še dokaz, da so uresničljivi prav vsi cilji… nekaj izmed mnogih Linea Snella obiskovalk, ki so že pogumno stopile na pot do svojih ciljev in ZMAGALE! Pridružite se jim tudi VI! 

Preverite ZGODBE O USPEHU.

Spremljajte nas na Facebook strani Linea Snella Slovenija!

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA