Zaradi razglasitve epidemije virusa COVID-19 bodo centri Linea Snella začasno zaprti do preklica. Situacijo bomo budno spremljali in vas o vseh spremembah sproti obveščali na naši Facebook in spletni strani. Želimo vam veliko zdravja.

Obvestilo o ukrepih glede koronavirusa

V centrih Linea Snella z veliko skrbnostjo spremljamo dogajanje v povezavi s širjenjem okužbe koronavirus. Zdravje in varnost naših obiskovalk in zaposlenih smo v trenutni situaciji opredelili kot glavni prioriteti.  Zato smo se odločili, da v negotovih časih širjena virusa COVID-19 začasno zapremo vse centre Linea Snella v Sloveniji.

Centri tako svoja vrata začasno zapirajo danes, 13. marca, predvidoma do 29. marca 2020. Situacijo bomo skrbno spremljali in vas o vseh spremembah sproti obveščali.

Vašo pogodbo bomo ustrezno podaljšali za čas prekinitve programa. Tako boste lahko po vrnitvi nemoteno nadaljevali svojo pot do zastavljenih ciljev.

V kolikor vam v vmesnem času zapade v plačilo mesečni obrok, vas prosimo, da ga poravnate preko TRR (PODATKI ZA PLAČILO), kot ste dogovorili z vašimi terapevtkami. Za to se vam resnično zahvaljujemo in vam v zahvalo podarjamo 1 terapijo po vaši izbiri

Svetujemo vam, da še naprej sledite prejetim navodilom glede zdrave in uravnotežene prehrane, doma samostojno izvajate vaje, ki ste jih do sedaj izvajali v Thermoslimu, in skrbite za gibanje na svežem zraku. V primeru večjih izzivov pri samostojnem sledenju prehranskim smernicam pa pokličite na mobilni telefon centra, ki ga sicer obiskujete. Z veseljem vam bomo pomagali!

Skrbite za svoje zdravje, dobro počutje in psihofizično kondicijo tudi v prihajajočih dneh.  Ostanite zdravi.

Vaša Linea Snella

obvestilo o ukrepih glede koronavirusa
Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA