Spoštovani! Z veseljem sporočamo, da smo centri Linea Snella s 15. februarjem ponovno odprli svoja vrata. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Centri Linea Snella s 15. februarjem ponovno odpirajo svoja vrata

Z veseljem sporočamo, da centri Linea Snella ponovno odpirajo svoja vrata! Rezervacije terminov sprejemamo od ponedeljka, 15. 2., dalje. Pokličite v svoj najbližji center ali nam pošljite e-mail sporočilo.

Zelo nas veseli, da se lahko ponovno srečujemo tudi osebno, znotraj naših in vaših zelenih oaz Linea Snella. Za vsemi nami je zahtevno obdobje, ki je prineslo marsikatero preizkušnjo, ki si je prej nismo mogli niti zamisliti. Ko gledamo nazaj, smo lahko predvsem globoko hvaležni, da smo zmogli preseči te nepričakovane izzive. Nadaljujemo še močnejši in navdani z optimizmom in radostjo, da se življenje počasi spet vrača na mirnejše tire.   

Končno lahko obnovimo ali vzpostavimo novo rutino, katere pomemben del je skrb zase – za svoje zdravje, počutje, psihofizično kondicijo in lepoto.

Želimo vam zagotoviti, da vam bomo še naprej čvrsto stali ob strani na poti do vaših ciljev. Hkrati pa bomo skrbeli, da bo naše druženje varnoprijetno ter polno ženske energije. Ustvarili in negovali bomo prijazno in podporno okolje, ki bo, kljub določenim prilagoditvam zaradi zunanjih okoliščin, vaš zanesljiv, miren pristan. Ob tem pa vas prosimo za razumevanje ob morebitnih izzivih v prvih dneh po ponovnem odprtju.

Seveda bomo še naprej z največjo mero skrbnosti in odgovornosti zagotavljali varno in prijetno okolje, da se boste v zelenih oazah Linea Snella odlično počutile tako obiskovalke kot tudi zaposleni.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Vaša Linea Snella

P.S.: Center Linea Snella Šenčur odpira svoja vrata s 1. 3. 2021.

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA