Spoštovani! Z veseljem sporočamo, da centri Linea Snella v ponedeljek, 12.4., ponovno odpirajo svoja vrata. Skupaj bomo, z največjo mero skrbnosti in odgovornosti, skrbeli, da boste svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosegli v varnem in prijetnem okolju. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Brezplačna “antikoronska” Linea Snella vadba – vsak delavnik, od 1. aprila dalje

Drage Snelly dame,

Aktualne vladne uredbe nam, z namenom omejevanja širjenja virusa Covid-19, žal ponovno narekujejo začasno zaprtje vseh centrov Linea Snella po Sloveniji, predvidoma do 12.aprila.

Ker pa vam želimo še naprej pomagati pri ohranjanju in nadgradnji vaše psihofizične kondicije (bliža pa se tudi “čas kopalk” 😉 ), bomo v času zaprtja objavljali posnetke treningov, ki jih lahko izvajate tudi v domači dnevni sobi ali pa (še bolje) na s soncem obsijani terasi. 🙂

Za vas bomo vsak delavnik (in izjemoma tudi na praznični ponedeljek), v jutranjem času, objavili 2 aktualna posnetka treninga – enega nižje in enega višje intenzivnega. Z vami bo Gašper, vodja našega novega ljubljanskega centra za funkcionalno HIIT vadbo – InfraHIIT.
Potrebujete le cca. 20 minut časa, podlogo, vodo, uteži (po želji) in veliko dobre volje. 🙂

Seveda pa lahko povezavo posredujete tudi svojim prijateljicam.

V primeru dodatnih vprašanj smo dosegljivi na e-naslovu info@lineasnella.si.

Skrbite zase! Prebrodili bomo tudi ta izziv!

Vaša Linea Snella

Petek, 9. april – NIŽJE INTENZIVNI TRENING (trajanje: 20 minut)

Petek, 9. april – VIŠJE INTENZIVNI TRENING (trajanje: 20 minut)

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA