Vabljeni v Snelly “antikoronsko” Facebook skupino!

Drage dame,

V normalnih okoliščinah se redno srečujemo v zelenih oazah 10-ih centrov Linea Snella po Sloveniji. Tam je prioriteta vsake obiskovalke, da se resnično posveti SEBI in čim bolj odmisli zunanje skrbi in izzive. Žal trenutna situacija od nas zahteva ravno nasprotno. Neugodne zunanje okoliščine nam preprečujejo tudi fizične stike.

Onemogočeno nam je izvajanje siceršnje rutine, ki je tako pomembna za občutek varnosti in nadzora. A nismo nemočne! Lahko vplivamo na tisto, kar je še vedno v naši moči… da prvenstveno skrbimo za svoj notranji mir in psihofizično kondicijo.

Žal si v teh dneh ne moremo nuditi medosebne podpore znotraj centrov. Zato smo oblikovali novo Facebook skupino, kjer bomo lahko še naprej ostale povezane, v medsebojni podpori. Skupaj bomo poskrbele za blažitev učinkov trenutne situacije. Stik, duh in filozofijo iz naših centrov bomo negovale naprej. Naš skupni ženski prostor, zeleno oazo Linea Snelle, bomo prenesle v svoje domove in ostale povezane v medsebojni podpori.  

Medsebojno bomo izmenjevale različne vsebine, tako zabavne in edukativne kot tudi podporne. Prav slednje je v dnevih, ko se počasi navajamo na izolacijo in sprejemamo dejstvo, da bo potrebno zdržati določen čas, izjemnega pomena. Čustveno in psihično razbremenitev, učinkovito spoprijemanje s porajajočo tesnobo in drugimi neugodnimi psihološkimi stanji je, v luči okoliščin, pomembno naslavljati.

Telefonsko vam bomo na voljo za psihosocialno svetovanje. Delili bomo tudi nasvete naših Snelly terapevtk glede prehrane, krepitve imunskega sistema, vadbe doma, lepotilnih nasvetov ipd.…  Snelly terapevtke vam bodo z veseljem priskočile na pomoč pri vseh vprašanjih, ki jih boste želele deliti z nami. Zato vas vabimo k izmenjavi nasvetov, idej in vaših izkušenj.

Drage dame, sedaj je čas za podporo, skrbnost in tople medosebne odnose. Za krepitev vezi v družini in krogu prijateljev, kot tudi za solidarnost s soljudmi. Situacija nas poziva k osebni in družbeni odgovornosti. Zato sledimo navodilom vlade ter po najboljših močeh poskrbimo, da bomo kot posamezniki in kot družba, čim prej presegli ta zahteven izziv. Delimo isto usodo in imamo skupni cilj. Dosegli ga bomo le skupaj.

Dobrodošle v naši virtualni Snelly oazi! 🙂

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA