Ujemite izjemno priložnost - kar 50% popust na najcelovitejši program oblikovanja telesa na tržišču! Poleti do rezultata še HITREJE in po POLOVIČNI CENI! Rezervirajte svoj brezplačen posvet v enem od 9ih centrov po Sloveniji.

Platinasti certifikat bonitetne odličnosti 2020 (Bisnode)

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. prejemnik Platinastega certifikata bonitetne odličnosti (Bisnode).

Bisnode Slovenija s certifikatom potrjuje, da poslovni subjekt Linea Snella d.o.o. izpolnjuje najvišji mednarodni standard odličnosti AAA najmanj peto leto zapored in spada v platinasti razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.

Poslovni subjekt izpolnjuje kriterije bonitetne odličnosti za leto 2020 in spada med najbolj zanesljive slovenske poslovne subjekte, ki so upravičeni do uporabe mednarodno priznanega statusa Platinasta odličnost, ki je simbol standarda bonitetne odličnosti.

Gre za prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti in najvišje priznanje, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na Evropski ravni.

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA