V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Za vstop je, po odloku Vlade Republike Slovenije, potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vnovčite lahko tudi BON 21. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Linea Snella Ljubljana

Lepo dobrodošli v centru Linea Snella v Ljubljani!

Obiskali smo pilotni center Linea Snella Bežigrad.

Poglejmo, kaj vse so nam pripravile terapevtke…

In center Linea Snella Fužine.
Terapevtke so nam predstavile uporaben recept za pripravo zdravega kruha. Tako je,… zaužijete lahko zdrave ogljikove hidrate. Dober tek!

Potrebujete malo spodbude in motivacije? Vse se da, če se hoče
To nam je dokazala gospa Vladka iz Linea Snelle Fužine, ki pri svojih 69 letih gibčno naredi žensko špago.
Bravo Vladka!!

Se vaša življenjska zgodba bere tudi na vašem telesu?

Strije so drugi najbolj razširjen problem med kožnimi nepravilnostmi, takoj za celulitom. Nastanejo zaradi stanjšanja površinskega sloja in izgube elastičnosti kože, povzročajo pa jih večja nihanja telesne teže ter hormonske in biokemične spremembe v telesu.

V Linea Snelli nudimo prvo naravno in zanesljivo metodo odpravljanja strij – Biodermogenezo®.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA