Koper

Center Koper svoj vrata za obiskovalke zapira z dnem 30.4.2019.
Adax International d.o.o. Šmarska cesta 7c M: 064 115 315 koper@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Koper:

Malči Bedenik
Vodja centra

Kot vodja in terapevtka centra v Kopru obiskovalke z velikim veseljem spremlja na poti njihove preobrazbe. Vsaka je zgodba zase. Ponosna je prav na vsako posebej.

Andreja Oblak
Terapevtka

Kot terapevtka centra v Kopru je vedno športno razigrana in se trudi, da obiskovalke pripelje do odličnih rezultatov.

V centru Linea Snella Koper bodo naše terapevtke hitro in učinkovito poskrbele za vaše zdravje, lepoto in dobro počutje. Spisali smo že številne uspešne zgodbe obiskovalk, ki so že preoblikovale svoje telo in poskrbele za uravnotežen življenjski slog. Za vas bomo poskrbeli s pestro ponudbo tretmajev in paketov. Obiščite nas in pripravili bomo najučinkovitejšo strategijo za preoblikovanje vašega telesa, ki lahko vključuje tretmaje, kot so: Thermoslim, Thermobike, Bodywarm ali druge najsodobnejše terapije. Brezplačno se bomo posvetovali z vami in vam pomagali pri izbiri pravega paketa, poleg tega pa vam bomo pomagali tudi z nasveti o pravilni prehrani ter pri sestavi uravnoteženega jedilnika.

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA