Praznujemo 25 let! Podarjamo vam 25% POPUST na vse redne programe oblikovanja telesa in GRATIS pomlajevanje obraza! Rezervirajte svoj brezplačni posvet še danes. Veselimo se srečanja z vami!

Kranj

Linea Snella Kranj 
Linea Snella d.o.o.
Koroška cesta 2 (Stara pošta)
M: 051 646 553
E: kranj@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Kranj:

Barbara Urek
Vodja centra

Barbara,  terapevtka z dolgoletnimi izkušnjami in širokim spektrom znanj (zdravstveni tehnik, licencirana prehranska svetovalka, licencirana vaditeljica rekreativnih vadb), v prvi vrsti poskrbi za vaše dobro in sproščeno počutje v centru. V naslednjem koraku pa vas z vsem svojim znanjem, izkušnjami in motivacijo usmerja in podpira na poti do vaših zastavljenih ciljev.

V neizmerno zadovoljstvo ji je, ko posameznica, poleg izgubljenih cm in kilogramov, poroča o zmanjšanju morebitnih zdravstvenih težav, vezanih na sam življenjski slog. Predvsem pa to, ko opazuje stranko, kako korak za korakom ponovno uživa v svojem telesu.

Pri delu ji pomaga tudi osebna izkušnja borbe s kilogrami in izzivi vzdrževanja. Zato razume, da pot do sebe in k sebi ni vedno lahka. A trdno stoji za prepričanjem, da je z vztrajnostjo in podporo vsak cilj dosegljiv, le odgovoriti si moramo na vprašanje, zakaj si to želimo…

Klavdija Horvat
Terapevt

“Z veseljem vas že vrsto let spremljam na vaši poti k lepoti, zdravju in odličnemu počutju! Še posebej redno pa se bomo srečevale med izvajanjem naprednih estetskih terapij oblikovanja telesa in pomlajevanja.”

V samem centru Kranja, v stavbi Stara pošta, najdete center Linea Snella, kjer skrbimo za vašo lepoto, dobro počutje in zdravje. Ponujamo vam številne programe in terapije oblikovanja telesa – od Thermoslima, Bodywarma, kriolipolize, kavitacije, vibracijske vadbe, pressoterapije, radioferkvence, body wrappinga in termo blazine, ki so izredno učinkoviti in omogočajo doseg vidnih rezultatov brez stradanja in ekstremnih telesnih naporov. Pridružite se tisoče zadovoljnim ženskam, ki so že uspešno preoblikovale svojo postavo. Pomagali vam bomo tudi pri odpravi celulitnih stanj in trdovratnih maščob. Naravna liposukcija oz. kavitacija namreč omogoča pospešeno izločanje maščobe na naraven in biološki način in je uporabnikom prijazna. Pozitivne rezultate in vidne spremembe boste lahko videli že po prvi terapiji, za optimalne rezultate pa lahko kavitacijo kombinirate z radiofrekvenčno terapijo. Ponosni smo tudi na najnaprednejšo tehnologijo za trajno odstarnjevanje lokalnih maščobnih oblog – kriolipolizo. Pridružite se nam! Prijavite se na neobvezujoč, brezplačen posvet, kjer vam bomo pomagali pri izbiri prave strategije do vašega cilja – vitke linije in odličnega počutja. Le v centrih Linea Snella do vaši dogovorjeni rezultati 100% pisno zajamčeni.

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA