V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Za vstop je potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vnovčite lahko tudi BON 21. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Ljubljana – Bežigrad

LINEA SNELLA d.o.o. Kamniška ulica 41 M: 051 661 699 T: 01 232 14 83 bezigrad@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

 

Spoznajte Snelly ekipo centra Ljubljana – Bežigrad:

Jadranka Andrić
Vodja centra

“Ponosna sem, da sem že več kot 20 let del tisočih uspešnih zgodb Linea Snelle. Prav vsaka je posebna… Hvala vam, ker jih delite z menoj! Moje največje poslanstvo je pomagati vam na poti do vašega cilja. Skupaj zmoremo vse!”

Klavdija Horvat
Terapevtka

“Z veseljem vas že več let spremljam na vaši poti k lepoti, zdravju in odličnemu počutju! Sem tista, ki skrbi, da se vse vaje pravilno naredi!” 🙂

Nina Tisu
Terapevtka

“Verjamem, da je edini pravi rezultat takšen, ki ga ohranimo dolgoročno. Zato skupaj poiščemo pravo strategijo do zastavljenih ciljev, sestavimo svoj lastnen mozaik, se vedno znova odkrivamo in spodbujamo ter dopustimo, da smo srečne, zadovoljne, zdrave in lepe. Preprosto – da smo.”

V centru Linea Snella Ljubljana – Bežigrad poskrbimo za vaše lepoto, zdravje in odlično počutje. Z našimi programi oblikovanja telesa vam zagotavljamo 3 do 4 krat hitrejše doseganje želenih rezultatov. V roku štirih tednov lahko – s pomočjo naših programov, v povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko. Med naše temeljne in najsodobnejše terapije spadajo: Thermoslim, Bodywarm, Thermobike, kriolipoliza, kavitacija, vibracijska vadba, pressoterapija, Biodermogeneza, radioferkvenca, mezoterapija, body wrap in termo blazina. Med najbolj učinkovitimi terapijami za odstranjevanje lokaliziranih maščobnih oblog je ultrazvočna kavitacija, kjer s pomočjo neinvazivne metode odpravljamo trdovratne maščobne obloge na kritičnih mestih telesa. Prednost kavitacije je, da gre za popolnoma naraven in biološki proces, ki pa ima konkretne in vidne rezultate že po 1. terapiji, saj na ta način uspešno uničimo maščobne celice. Poleg vrhunskih programov vam v centru Linea Snella Ljubljana – Bežigrad nudimo tudi prehransko svetovanje ter svetovanje s poročja vloge čustvene dinamike pri uspešni in trajni izgubi odvečne telesne teže. Zdrava in uravnotežena prehrana je namreč ključen element uspešnega in učinkovitega hujšanja, prispeva pa tudi k splošnemu boljšemu počutju. Pod strokovnim vodstvom bomo poskrbeli za vaše celostno preoblikovanje telesa in odlično počutje. Obiščite nas za Bežigradom na brezplačnem posvetu. Z veseljem vam bomo svetovali optimalno strategijo do vitke linije in zadovoljstva v lastnem telesu.

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA