Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Ljubljana

LINEA SNELLA d.o.o.
Kamniška ulica 41
M: 051 661 699
bezigrad@lineasnella.si

Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

 

Spoznajte Snelly ekipo centra Ljubljana:

Jadranka Andrić
Terapevt

“Ponosna sem, da sem že več kot 26 let del tisočih uspešnih zgodb Linea Snelle. Prav vsaka je posebna… Hvala vam, ker jih delite z menoj! Moje največje poslanstvo je pomagati vam na poti do vašega cilja. Skupaj zmoremo vse!”

Klavdija Horvat
Terapevt

“Z veseljem vas že vrsto let spremljam na vaši poti k lepoti, zdravju in odličnemu počutju! Še posebej redno pa se bomo srečevale med izvajanjem naprednih estetskih terapij oblikovanja telesa in pomlajevanja.”

Nina Tisu
Terapevt

“Verjamem, da je edini pravi rezultat takšen, ki ga ohranimo dolgoročno. Zato skupaj poiščemo pravo strategijo do zastavljenih ciljev, sestavimo svoj lastnen mozaik, se vedno znova odkrivamo in spodbujamo ter dopustimo, da smo srečne, zadovoljne, zdrave in lepe. Preprosto – da smo.”

V centru Linea Snella Ljubljana – Bežigrad poskrbimo za vaše lepoto, zdravje in odlično počutje. Z našimi programi oblikovanja telesa vam zagotavljamo 3 do 4 krat hitrejše doseganje želenih rezultatov. V roku štirih tednov lahko – s pomočjo naših programov, v povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko. Med naše temeljne in najsodobnejše terapije spadajo: Thermoslim, Bodywarm, Thermobike, kriolipoliza, kavitacija, vibracijska vadba, pressoterapija, Biodermogeneza, radioferkvenca, mezoterapija, body wrap in termo blazina. Med najbolj učinkovitimi terapijami za odstranjevanje lokaliziranih maščobnih oblog je ultrazvočna kavitacija, kjer s pomočjo neinvazivne metode odpravljamo trdovratne maščobne obloge na kritičnih mestih telesa. Prednost kavitacije je, da gre za popolnoma naraven in biološki proces, ki pa ima konkretne in vidne rezultate že po 1. terapiji, saj na ta način uspešno uničimo maščobne celice. Poleg vrhunskih programov vam v centru Linea Snella Ljubljana – Bežigrad nudimo tudi prehransko svetovanje ter svetovanje s poročja vloge čustvene dinamike pri uspešni in trajni izgubi odvečne telesne teže. Zdrava in uravnotežena prehrana je namreč ključen element uspešnega in učinkovitega hujšanja, prispeva pa tudi k splošnemu boljšemu počutju. Pod strokovnim vodstvom bomo poskrbeli za vaše celostno preoblikovanje telesa in odlično počutje. Obiščite nas za Bežigradom na brezplačnem posvetu. Z veseljem vam bomo svetovali optimalno strategijo do vitke linije in zadovoljstva v lastnem telesu.

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA