Ljubljana – Fužine

LINEA SNELLA d.o.o.
Zaloška cesta 159
M: 041 679 618
T: 01 540 06 02
fuzine@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Ljubljana – Fužine:

Barbara Cerar
Terapevtka

Snelly terapevtko Barbaro obiskovalke poznajo kot vedno pozitivno osebo, polno praktičnih in učinkovitih nasvetov. Vedno vztraja v začrtani strategiji, najbolj pa takrat, ko njenim varovankam začasno zmanjka motivacije. Takrat jih odločno ponovno usmeri na pravo pot. Pravi, da njihov končni uspeh predstavlja tudi njeno veliko osebno zadovoljstvo.

Branka Bizjak
Terapevtka

Branka, Snelly terapevtka centra Fužine, s svojo športno razigranostjo poskrbi za odlične rezultate in dobro počutje naših obiskovalk. Je oseba, ob kateri ugotovijo, da je pot do izgube odvečnih kilogramov in centimetrov lahko v resnici prav enostavna. Rezultati obiskovalk ji dajejo dodatno energijo za delo, v prostem času pa rada zaide v bližnje hribe in gore.

Vanja Stanišič
Terapevtka

Snelly terapevtka Vanja obiskovalke najraje razvaja z najsodobnejšimi estetskimi tretmaji. S tem poskrbi, da je njihov končni rezultat resnično popoln in celovit. Obiskovalke najbolj pohvalijo njeno predanost detajlom in izostren čut za estetiko.

V Ljubljani, na Zaloški cesti, najdete center Linea Snella, kjer vam ponujamo številne najsodobnejše terapije oblikovanja telesa – od kavitacije, Thermoslima, Bodywarma, vibracijske vadbe ipd. do drugih sodobnih in izredno učinkovitih načinov hujšanja ter oblikovanja telesa. Pri nas boste hitro in uspešno preoblikovali svoje telo – brez stradanja in večjih telesnih naporov. Naučili vas bomo, kako vzpostaviti zdrav in uravnotežen življenjski slog. Za vas bodo poskrbele certificirane Linea Snella terapevtke, ki vam bodo znale svetovati o pravi izbiri tretmajev in Linea Snella paketov.

Hujšanje ni zahtevno, če se ga lotimo na pravi način. Obiščite naš center v Ljubljani, oziroma se prijavite na brezplačen posvet, kjer se bomo pogovorili o vaših željah, vam predstavili vse naše pakete: Snelly Star, Snelly Basic, Snelly Beauty ali Snelly Lifestyle ter skupaj poiskali najučinkovitejšo pot za preoblikovanje vaše postave.

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA