Maribor

LINEA SNELLA d.o.o.
Aškerčeva 7
M: 031 675 747
maribor@lineasnella.si

Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Maribor:

Melita Hamler
Vodja centra

Melita je vodja centra v Mariboru, ki s svojo energijo poskrbi za fantastično počutje strank in ostalih Snelly terapevtk. Je organizirana in pod njenim vodstvom vse poteka po ustaljenem redu. Rada preseneča, zato lahko ob njej vselej pričakujete nekaj novega, razvedrilnega in pozitivnega. Svojega dela ne bi zamenjala za nič na svetu!

Andreja Šantl
Terapevtka

Snelly terapevtko Andrejo naše obiskovalke večkrat opišejo kot glasno čebelico. Vedno poskrbi, da so stranke v njeni družbi nasmejane in zadovoljne. Svoje delo opravlja z zadovoljstvom in veliko mero zabave.

Rebeka Košec
Terapevtka

Rebeka je terapevtka, ki jo delo z ljudmi izredno veseli. Zelo rada prisluhne osebnim zgodbam obiskovalk, jim svetuje, pomaga in jih bodri, da je pot do uspeha še lažja. Je “prijazno-stroga” in velika motivatorka na poti do preobrazbe, posebej v tistih redkih trenutkih, ko malo padeta volja in optimizem.

Obiščite nas v centru Linea Snella v Mariboru. Melita Hamler, Andreja Šantl in Rebeka Košec bodo poskrbele za vašo VITKO LINIJO, zdravje in odlično počutje. Metoda Linea Snella je ena naučinkovitejših naravnih metod oblikovanja telesa na svetu. Z našo pomočjo lahko hitro in 100% zajamčeno preoblikujete svoje telo. Linea Snella je pravo nasprotje od klasičnih metod hujšanja, ki temeljijo na stradanju in telesnih naporih. Temelji na neinvazivnih metodah, ki omogočajo ohranjanje dobrega počutja, hkrati pa z njimi dosegate željene cilje v povprečju kar tri do štirikrat hitreje. Poskrbite za svojo lepoto, zdrave in dobro počutje in si izberite enega od naših programov, ki vsebujejo tudi najnaprednejše terapije, kot so kavitacija ali naravna liposukcija, kriolipoliza in druge. Prijavite se na neobvezujoč, brezplačen posvet in nas obiščite v Mariboru, kjer bomo poskrbeli za vaše zdravje, odpravo odvečne telesne teže in odlično počutje!

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA