V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Za vstop je potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vnovčite lahko tudi BON 21. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Murska Sobota

LINEA SNELLA d.o.o.
Obrtna 26
M: 041 976 777
murska.sobota@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Murska Sobota:

Melita Hamler
Vodja centra

Melita je oseba, ki s svojo energijo skrbi za odlično počutje obiskovalk in ostalih Snelly terapevtk. Je organizirana in pod njenim vodstvom vse poteka po ustaljenem redu. Rada preseneča, zato lahko ob njej vselej pričakujete nekaj novega, razvedrilnega in pozitivnega. Svojega dela ne bi zamenjala za nič na svetu!

Armina Horvat
Terapevt

Linea Snello je spoznala, ko se sama ni dobro počutila v svoji koži, zato je iskala mesto, kjer bi bila slišana, razumljena in celostno obravnavana. Prav to je našla v programu LInea Snella. Po lastni preobrazbi se je odločila, da tudi sama želi biti tista, ki bo – s svojo nežno energijo, motivirala vse, ki želite vpeljati uravnotežen življenjski slog.

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2019 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA