V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Za vstop je potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vnovčite lahko tudi BON 21. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Nova Gorica

Kaliline d.o.o.
Industrijska cesta 4b, Kromberk (vhod Meblo)
M: 041 697 456
T: 05 333 04 16
nova.gorica@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Nova Gorica:

Mojca Krigl Jug
Vodja centra

Mojca je zelo predana svojemu delu, rada preizkusi in izve kaj novega ter je vedno pripravljena poslušati in poiskati rešitev za vsako težavico. Verjame, da je vsaka oseba svoj svet in da ne velja isti recept za vse. Zelo rada pa se tudi pošali in nasmeje svoje stranke. Je tudi svetovalka za zdravo prehrano in poskrbi, da bodo vaši jedilniki ne le uravnoteženi ampak tudi raznoliki.

Ana Besednjak Mozetič
Terapevtka

Ana ima zelo rada naravo, saj je prepričana, da nam narava lahko da skoraj vse, kar potrebujemo za kvalitetno življenje. Zanjo se nič ne zgodi po naključju, ampak ima vsaka stvar in vsak dogodek svoj namen. Pravi, da je tudi v težavah potrebno videti priložnost za osebno rast. Tako jo, kot terapevtko v Linea Snelli, odlikuje prav pozitivna naravnanost, doslednost, sočutnost in komunikativnost. Strankam rada pomaga tudi z malo drugačnimi (alternativnimi) nasveti za vzpostavljanje in ohranjanje harmonije v življenju ter jih razvaja z masažo.

Obiščite nas v našem centru na Prvomajski 118 v Novi Gorici in spoznajte ekipo centra, ki jo sestavljata Mojca Krigl Jug in Ana Besednjak Mozetič. Zagotavljamo vam, da boste prišli v res strokovne roke. Svetujemo vam, da se najprej odločite za povsem brezplačen posvet, kjer vam bomo svetovali, kako naprej ter katera terapija bi bila za vas najbolj primerna. Morda se boste odločili prav za kavitacijo.

Terapija kavitacije vam omogoča, da na učinkovit način preoblikujete svoje telo. To je metoda za odstranitev maščobnih oblog in celulita z ultrazvokom, ki poteka povsem neinvazivno in neboleče, zagotavlja pa uspešne rezultate.

Poleg kavitacije imate seveda na voljo še številne druge terapije, vse od radiofrekvence, pressoterapije pa do body wrappinga in tako naprej. Veselimo se vašega obiska!

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA