Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Nova Gorica

Kaliline d.o.o. Industrijska cesta 4b, Kromberk (vhod Meblo) M: 041 697 456 T: 05 333 04 16 nova.gorica@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Nova Gorica:

Mojca Krigl Jug
Vodja centra

Mojca je zelo predana svojemu delu, rada preizkusi in izve kaj novega ter je vedno pripravljena poslušati in poiskati rešitev za vsako težavico. Verjame, da je vsaka oseba svoj svet in da ne velja isti recept za vse. Zelo rada pa se tudi pošali in nasmeje svoje stranke. Je tudi svetovalka za zdravo prehrano in poskrbi, da bodo vaši jedilniki ne le uravnoteženi ampak tudi raznoliki.

Obiščite nas v našem centru na Prvomajski 118 v Novi Gorici in spoznajte ekipo centra, ki jo sestavljata Mojca Krigl Jug in Ana Besednjak Mozetič. Zagotavljamo vam, da boste prišli v res strokovne roke. Svetujemo vam, da se najprej odločite za povsem brezplačen posvet, kjer vam bomo svetovali, kako naprej ter katera terapija bi bila za vas najbolj primerna. Morda se boste odločili prav za kavitacijo. Terapija kavitacije vam omogoča, da na učinkovit način preoblikujete svoje telo. To je metoda za odstranitev maščobnih oblog in celulita z ultrazvokom, ki poteka povsem neinvazivno in neboleče, zagotavlja pa uspešne rezultate. Poleg kavitacije imate seveda na voljo še številne druge terapije, vse od radiofrekvence, pressoterapije pa do body wrappinga in tako naprej. Veselimo se vašega obiska!

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA