Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Novo mesto

Linea Snella d.o.o.
PE Foersterjeva ulica 10
M: 041 469 009
E: novo.mesto@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Novo mesto:

Tjaša Rudman
Terapevt

Kot diplomirani kineziologinji in bivši športnici Tjaši gibanje veliko pomeni. To željo in strast do gibanja in zdravega življenja prenaša tudi na druge. S svojim strokovnim znanjem, empatijo in globokim razumevanjem izzivov, ki se pojavljajo med spremembo življenjskega sloga, obiskovalkam čvrsto stoji ob strani na poti do zastavljenih ciljev.

V Novem mestu, na Foersterjevi ulici 10, vas čaka moderno opremljen center, kjer vam ponujamo številne najsodobnejše terapije za oblikovanje telesa. Med njimi naj omenimo thermoslim, thermobike, bodywarm, vibracijsko vadbo, radiofrekvenco, body wrapping in podobno, seveda pa ne smemo pozabiti na kavitacijo. Kavitacija učinkovito odpravlja celulit in zastarane maščobne obloge, zato je znana tudi pod imenom “naravna liposukcija”. Prednost kavitacije je v tem, da gre za popolnoma naraven in biološki proces, ki pa ima konkretne in vidne rezultate že po 1. terapiji. V centru vas pričakuje ubrana ekipa vodje centra in terapevtke, ki bo brez dvoma odlično poskrbela za vas ter vam pomagala na poti do vašega cilja: zdravega hujšanja ter izgubljanja maščobnih blazinic. Vabimo vas, da nas obiščete na brezplačnem posvetu, kjer bomo skupaj našli najustreznejšo rešitev za vas.

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA