V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Za vstop je potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vnovčite lahko tudi BON 21. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Novo mesto

Venera center d.o.o.
Foersterjeva ulica 10
M: 041 469 009
T: 059 93 88 64
novo.mesto@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Novo mesto:

Božena Medved
Vodja centra

Božena, lastnica in vodja centra Linea Snella Novo mesto, se z veseljem spominja trenutkov, ko je pred šestimi leti sprejela odločitev glede odprtja dolenjskega centra: »Danes vem, da je bila to prava odločitev. Imam odličen, strokoven in emocionalen tim. S svojo predanostjo obiskovalkam iz dneva v dan spreminjamo življenje na bolje. Naše najvišje vrednote so zdravje, dobro počutje v svojem telesu in psihofizična kondicija. Vse se začne s prvim korakom, le začeti je potrebno.«

Tamara Kos
Terapevt

Tamaro Kos šport in zdrav življenjski slog spremljata že od malih nog. Učenka športnega oddelka je najprej osem let trenirala gimnastiko, kasneje pa jo je navdušil še ples. Z Linea Snello se je prvič srečala leta 2011, ko je kmalu po odprtju centra v Novem mestu, program oblikovanja telesa preizkusila tudi sama. Čez nekaj mesecev se je pridružila timu in postala terapevtka. Pravi, da ji pri njenem delu ni nikoli dolgčas, da izzivov nikdar ne zmanjka.

”Delo terapevtke v Linea Snelli me bogati in mi omogoča vsakodnevno rast ter razvoj, ki mi koristita tudi na ostalih področjih mojega življenja. Tako ne morem govoriti ravno o delu, prej o načinu življenja, o vrednotah, ki jih delim z našimi obiskovalkami, in pri tem neizmerno uživam.”

V Novem mestu, na Foersterjevi ulici 10, vas čaka moderno opremljen center, kjer vam ponujamo številne najsodobnejše terapije za oblikovanje telesa. Med njimi naj omenimo thermoslim, thermobike, bodywarm, vibracijsko vadbo, radiofrekvenco, body wrapping in podobno, seveda pa ne smemo pozabiti na kavitacijo. Kavitacija učinkovito odpravlja celulit in zastarane maščobne obloge, zato je znana tudi pod imenom “naravna liposukcija”. Prednost kavitacije je v tem, da gre za popolnoma naraven in biološki proces, ki pa ima konkretne in vidne rezultate že po 1. terapiji.

V centru vas pričakuje ubrana ekipa vodje centra in terapevtke, ki bo brez dvoma odlično poskrbela za vas ter vam pomagala na poti do vašega cilja: zdravega hujšanja ter izgubljanja maščobnih blazinic. Vabimo vas, da nas obiščete na brezplačnem posvetu, kjer bomo skupaj našli najustreznejšo rešitev za vas.

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA