Novo mesto

Venera center d.o.o.
Foersterjeva ulica 10
M: 041 469 009
T: 059 93 88 64
novo.mesto@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Novo mesto:

Božena Medved
Vodja centra

Božena, lastnica in vodja centra Linea Snella Novo mesto, se z veseljem spominja trenutkov, ko je pred šestimi leti sprejela odločitev glede odprtja dolenjskega centra: »Danes vem, da je bila to prava odločitev. Imam odličen, strokoven in emocionalen tim. S svojo predanostjo obiskovalkam iz dneva v dan spreminjamo življenje na bolje. Naše najvišje vrednote so zdravje, dobro počutje v svojem telesu in psihofizična kondicija. Vse se začne s prvim korakom, le začeti je potrebno.«

Tamara Kos
Terapevt

Tamaro Kos šport in zdrav življenjski slog spremljata že od malih nog. Učenka športnega oddelka je najprej osem let trenirala gimnastiko, kasneje pa jo je navdušil še ples. Z Linea Snello se je prvič srečala leta 2011, ko je kmalu po odprtju centra v Novem mestu, program oblikovanja telesa preizkusila tudi sama. Čez nekaj mesecev se je pridružila timu in postala terapevtka. Pravi, da ji pri njenem delu ni nikoli dolgčas, da izzivov nikdar ne zmanjka.

”Delo terapevtke v Linea Snelli me bogati in mi omogoča vsakodnevno rast ter razvoj, ki mi koristita tudi na ostalih področjih mojega življenja. Tako ne morem govoriti ravno o delu, prej o načinu življenja, o vrednotah, ki jih delim z našimi obiskovalkami, in pri tem neizmerno uživam.”

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!