Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Slovenj Gradec

GA-MA STELA d.o.o. Glavni trg 51 M: 040 987 034 slovenj.gradec@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Slovenj Gradec:

Božena Gams
Vodja centra

Delo z ljudmi, sploh v povezavi s športom in zdravim načinom življenja, je Boženi pisano na kožo. Svoje delo vodje centra Linea Snella Slovenj Gradec zato naravnost obožuje. Pravi, da med obiskovalkami na začetku mogoče vzbuja malo več »strahu«, ker je glede vadbe in prehrane res za kanček bolj »stroga« kot ostale terapevtke. Skupaj pa hitro spoznajo, da je Linea Snella prava mala ženska oaza, kjer izguba kilogramov in centimetrov ni muka. Tu obiskovalke namreč postavijo sebe, svoje zdravje, dobro počutje in lepoto na prvo mesto ter brez prevelikega odrekanja dosegajo navdihujoče rezultate.

Tudi v Slovenj Gradcu bomo poskrbeli za vašo lepoto, zdravje ter seveda dobro počutje. Ne glede na to, ali želite izgubiti le kakšen odvečen kilogramček ali pa je vaš cilj temeljito preoblikovanje telesa, vam bo to – z našo pomočjo, zajamčeno uspelo. Še več: vidne rezultate boste s pomočjo naših številnih terapij (Thermoslim, Bodywarm, kavitacija, vibracijska vadba, pressoterapija, radioferkvenca, body wrapping in termo blazina) dosegli brez stradanja ali ekstremnih telesnih naporov. Naš center se nahaja na Glavnem trgu 51, ekipo pa sestavljajo 3 izkušene terapevtke, ki bodo poskrbele, da boste celostno preobllikovali svoje telo. Vabimo vas, da nas obiščete na brezplačnem posvetu ter se nato odločite za program, ki vam bo individualno prilagojen.

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA