Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Ostanite povezani z nami

25. maja 2018 stopi v veljavo Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR – General Data Protection Regulation). V skupini Linea Snella sta nam zaupnost osebnih podatkov in vaša zasebnost izredno pomembni. Da bomo lahko še naprej obdelovali vaše osebne podatke, ki smo jih od vas pridobili v preteklosti, ter vas še naprej obveščali o ugodnostih, novostih in dogodkih skupine Linea Snella, vas vabimo, da uredite spodnje podatke in oddate svoje nadaljnje soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov.
Vaše osebne podatke, ki so navedeni v Izjavi o varstvu osebnih podatkov, bomo, kot doslej, obdelovali izključno za namene vodenja internih evidenc uporabnikov naših storitev, za obveščanje o novostih in ostalih aktivnostih družbe ter za posredovanje elektronskih novic. Družba Linea Snella d.o.o. bo z vašimi osebnimi podatki ravnala s skrbnostjo in v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR – General Data Protection Regulation). Vaše posredovane podatke bomo uporabljali zgolj v namene, za katere ste dali privolitev.

Z oznako v okvirčku soglašam, da Linea Snella d.o.o. moje osebne podatke iz tega obrazca lahko uporablja za (Prosimo označite, s katerimi nameni obdelave osebnih podatkov soglašate):
Kadarkoli lahko zahtevate:
– Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@lineasnella.com.
– Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@lineasnella.com.
– Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@lineasnella.com.

Upravljalec zbirke osebnih podatkov
Linea Snella d.o.o.
Zaloška cesta 159
1000 Ljubljana
Davčna številka: SI15905438
Matična številka: 5587441000

Več o obdelavi osebnih podatkov s strani Linea Snella d.o.o. najdete v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za soglasje in veselimo se prihodnjega sodelovanja z vami.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA