Ste pripravljeni na poletje?! Izgubite lahko še do 2 konfekciji! Ujemite "POPOLN BIKINI ZADETEK" - vitko linijo s kar 75% popustom! Zadnji paketi!

Ostanite povezani z nami

25. maja 2018 stopi v veljavo Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR – General Data Protection Regulation). V skupini Linea Snella sta nam zaupnost osebnih podatkov in vaša zasebnost izredno pomembni. Da bomo lahko še naprej obdelovali vaše osebne podatke, ki smo jih od vas pridobili v preteklosti, ter vas še naprej obveščali o ugodnostih, novostih in dogodkih skupine Linea Snella, vas vabimo, da uredite spodnje podatke in oddate svoje nadaljnje soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov.
Vaše osebne podatke, ki so navedeni v Izjavi o varstvu osebnih podatkov, bomo, kot doslej, obdelovali izključno za namene vodenja internih evidenc uporabnikov naših storitev, za obveščanje o novostih in ostalih aktivnostih družbe ter za posredovanje elektronskih novic. Družba Linea Snella d.o.o. bo z vašimi osebnimi podatki ravnala s skrbnostjo in v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR – General Data Protection Regulation). Vaše posredovane podatke bomo uporabljali zgolj v namene, za katere ste dali privolitev.

Z oznako v okvirčku soglašam, da Linea Snella d.o.o. moje osebne podatke iz tega obrazca lahko uporablja za (Prosimo označite, s katerimi nameni obdelave osebnih podatkov soglašate):
Kadarkoli lahko zahtevate:
– Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@lineasnella.com.
– Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@lineasnella.com.
– Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@lineasnella.com.

Upravljalec zbirke osebnih podatkov
Linea Snella d.o.o.
Zaloška cesta 159
1000 Ljubljana
Davčna številka: SI15905438
Matična številka: 5587441000

Več o obdelavi osebnih podatkov s strani Linea Snella d.o.o. najdete v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za soglasje in veselimo se prihodnjega sodelovanja z vami.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2019 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA