Ostanite povezani z nami

25. maja 2018 stopi v veljavo Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR – General Data Protection Regulation). V skupini Linea Snella sta nam zaupnost osebnih podatkov in vaša zasebnost izredno pomembni. Da bomo lahko še naprej obdelovali vaše osebne podatke, ki smo jih od vas pridobili v preteklosti, ter vas še naprej obveščali o ugodnostih, novostih in dogodkih skupine Linea Snella, vas vabimo, da uredite spodnje podatke in oddate svoje nadaljnje soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov.
Vaše osebne podatke, ki so navedeni v Izjavi o varstvu osebnih podatkov, bomo, kot doslej, obdelovali izključno za namene vodenja internih evidenc uporabnikov naših storitev, za obveščanje o novostih in ostalih aktivnostih družbe ter za posredovanje elektronskih novic. Družba Linea Snella d.o.o. bo z vašimi osebnimi podatki ravnala s skrbnostjo in v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR – General Data Protection Regulation). Vaše posredovane podatke bomo uporabljali zgolj v namene, za katere ste dali privolitev.

Z oznako v okvirčku soglašam, da Linea Snella d.o.o. moje osebne podatke iz tega obrazca lahko uporablja za (Prosimo označite, s katerimi nameni obdelave osebnih podatkov soglašate):
Kadarkoli lahko zahtevate:
– Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@lineasnella.com.
– Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@lineasnella.com.
– Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@lineasnella.com.

Upravljalec zbirke osebnih podatkov
Linea Snella d.o.o.
Zaloška cesta 159
1000 Ljubljana
Davčna številka: SI15905438
Matična številka: 5587441000

Več o obdelavi osebnih podatkov s strani Linea Snella d.o.o. najdete v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za soglasje in veselimo se prihodnjega sodelovanja z vami.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Piškotki

Upravljavec spletnih mest na domeni lineasnella.si, Linea Snella d.o.o., uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke, izdane s strani Google inc.

Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, kliknite »Strinjam se«.

Vašo izbiro boste na tej napravi lahko vedno spremenili.

Več o piškotkih

Strinjam se Želim anonimnost