V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Za vstop je potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vnovčite lahko tudi BON 21. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Mezoterapija

Neinvazivna pot do odprave celulita in maščobnih oblog ter učvrstitve tkiva

Vas mučijo celulit, maščobne obloge na kritičnih predelih telesa ali slab tonus tkiva? Neinvazivna mezoterapija oz. dermalna elektroporacija je najsodobnejša terapija, s katero ustvarjamo globinske rezultate tako na telesu kot tudi na obrazu.

Rezultati so vidni že po prvih terapijah in obsegajo sledeča področja:

  • Zdravljenje celulita
  • Lokalizirano zmanjševanje maščobnih oblog
  • Odpravljanje gub – anti aging terapija za obraz, vrat in dekolte
  • Učvrščevanje – zadnjica, boki, roke, prsi
  • Izboljšanje in regeneracija strij in brazgotin

Mezoterapija je neboleča in neinvazivna terapija, ki vpliva na globlji sloj kože in tako tudi na samo membrano celice. S posebnimi električnimi impulzi omogoča prepustnost celične membrane, zato s to terapijo odlično prodiramo skozi kožo in vnašamo aktivne učinkovine, brez boleče uporabe igel. Kot takšna je odlična alternativa klasični  mezoterapiji, invazivni terapiji z uporabo igel, ki omogoča podobne rezultate. S pomočjo električnih impulzov odlično izboljšamo tako tonus kože kot tudi tonus mišic.

Terapija je del programa Linea Snella – Weight Institute.

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2019 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA